34.jpg
Drew oli vakaasti päättänyt pitää kiinni Manelesta jottei tämä karkaisi muihin miehiin.

35.jpg
Pian päästiin kuitenkin siihen vaiheeseen jossa saattaa jälkikasvua syntyä. Eipä taida Manele paljon muita miehiä ajatella kun niin innoissaa Drewin kimpussa hääri.

36.jpg
Elämä ei kuitenkaan ole täydellistä missään talossa. Tulipaloja alkoi Williamsseilla/Kovaloilla syttyä turhankin tiuhaan tahtiin. Vaikka Manelella on ruoanlaittopisteet melkein täynnä, silti melkein kaikki palot olivat hänen ruuistaan lähtöisin.

37.jpg
Näin ne arki-illat vietettin talossa. Drew opiskeli töitään varten ja Manele katseli painia televisiosta. Niin kotoisaa.

38.jpg
Eräänä itana töiden jälkeen Drew pyysi Manelea pukeutumaan juhla-asunsa ja saapumaan keittiöön. Neiti teki työtä käskettyä. Hän päätteli nokkelasti mitä ehkä oli tapahtumassa ja päätti laittaa hiuksiaankin vähänparemmin.

39.jpg

40.jpg

41.jpg

42.jpg

43.jpg
Ja Manelehan päätteli aivan oikein. Drew oli ostanut palkkarahoillaan häikeisävän ison timanttisormuksen jolla sitten päätti kosia Manelea tyylikkäästi paahdettujen leivonnaisten äärellä. Molemmat olivat kihlauksesta aivan onnessaan.

45.jpg
Pian saatiin myös huomata että taloon saataisiin pinten jalkojen ääniä. Tässä kuvassa Manelen maha kylläkin pyöristyy jo toista kertaa.

46.jpg
Drewillä meni töissä loistavasti ja ylennyksiä sateli. Nyt hän on muistaakseni lääkäriharjoittelija.

47.jpg
Taloon ei haluttu äpäriä, joten avioliittoon vihkiminen päätettiin toimittaa nopeasti olohuoneen nurkassa ilman sen kummoisempia juhlia. Manele Kovala on nyt siis Manele Williams.

48.jpg
Upouusi Williams oli päättänyt hakea töitä, jotta heti lasten kasvettua tarpeeksi isoiksi hän pääsisi töihin. Hänen elämäntoiveensa on muuten päästä poliisiuranhuipulle terästitaaninaiseksi, ja tältä uralta hän saikin töitä.

49.jpg
Pian käynnistyikin synnystys. Vaikka kuinka Manele huusi, ei Drewia näkynyt mailla halmeilla. Herrä näet opiskeli innokkaasti mekaniikkaa olohuoneessa.

50.jpg
Mutta tajuttuaan että vaimo synnytti, Drew otti pikaisesti esikoisensa, Rubyn, syliin. Williamssien ensimmäinen lapsi on siis tyttö nimeltä Ruby. Hän omistaa molemmilta vanhemmilta perityt ruskeat silmät ja hiukset.

51.jpg
Eikä siinä vielä kaikki! Ruby oli päättänyt kiskaista mukanaan toisenkin lapsen, Randyn. Rubyn kaksoissisar Randy on siis poika, joka omistaa samat piirteet kuin siskonsakin.

52.jpg
Vauvoista oltiin aivan innoissaan, mutta arkeen piti palata siinä silmänräpäyksessä. Paikat olivat kuin sikalauman jäljiltä, ja kenenkäs muun kuin Manelen siivottavaksi kaikki jäi.

53.jpg
Kyllä vaaveista silti pidettiin loistavaa huolta, eikä kauaa tarvinnut parkua kun jompikumpi vanhemmista oli heti paikalla pientä auttamassa.

54.jpg

55.jpg
Pian oli kuitenkin sytnymäpäiväjuhlien aika. Drewin sylissä kasvoi Randu ja Manelen Ruby. Asialliset ilmeet kaikilla.

56.jpg
Randy sai hieman eriskummalliset posket, mutta muuten hän oli mitä hurmaavin taaperopoika. Varmasti söpöin joka tähän mennessä Williamsseilla on nähty.

57.jpg
Ja äidin kiharrettua hiuksia oli hän entistä suloisempi.

58.jpg
Rubystä ei ole ennen-kuvaa, mutta oli hänkin oikein suloinen tyttö. Randyn poskia hän ei saanut.

59.jpg
Perheessä aloitettiin heti taapskujen opettaminen ihmisten tavoille. Se ei ollut niin helppoa kuin luultiin, sillä myös Manele oli alkanut käydä töissä. Talossa kävi siis välillä lapsenvahti, joka ei tunnetusti hoida työnkuvaansa kunnolla ja Rubyn ja Randyn tarpeet olivat vanhempien lisäksi aika alhaalla aina iltaisin, jolloin olini ollut aikaa opettaa kävelyä yms.

60.jpg
Myöskään Drewillä ei mennyt kovin hyvin. Hän sai alennuksen töissä vastattuani väärin urakysymykseen. Hän joutui takaisin ensihoitajan hommiin.

61.jpg
Häneltä jäi silti aikaa opettaa pikkuisiaan aina silloin tällöin.

62.jpg
Täytyy sanoa että kellään ei mennyt oikein hyvin silloin. Manele nukahti aina heti töistä saavuttuaan.

63.jpg
Ja lapsetkin olivat hyvin lähellä lattioilla nukkumista. Mitenköhän tälle kriisille käy...

Ja muistutan vielä että kommenttia saa laittaa. ;>