Täytyy nyt tässä heti alkuun pahoitella pientä virhettä. Tai ei välttämättä niinkään pientä. Eli Manele ei olekaan Manele, vaan Melina. Pahoittelen kahdessa aikaisemmassa olevaa Manele nimeä. Eli älkää ihmetelkä että tästä eteenpäin hänen nimensä onkin Melina. :>
Ja toinen pikku juttu: En ole kertonut tarkkaan kenenkään hahmon luonnetta ja tässä ne nyt tulevat.
Drew 8-4-4-3-6
Melina 5-6-0-5-6
Randy 5-4-3-5-6
Ruby 10-1-6-8-10

64.jpg
Taloon jouduttiin hankkimaan lapsenvahti, sillä molemmat vanhemmat halusivat välillä päästä pois kotoa, esimerkiksi töihin.

65.jpg
Oli pakko laittaa tämä kuva kun Rubyllä on niin suloinen ilme kasvoilla.

67.jpg
Nyt kun Melina ei ollut enää raskaana ja tarpeet eivät heti laskeneet punaiselle, jaksoi hän jo itse tehdä ruokansa. Raskauden aikana Drew oli tehnyt melkein aina vaimolleen ruoan.

68.jpg
Taaperoiden hoito oli raskasta, mutta sitten kun ne olivat oppineet kävelemään, puhumaan ja käymään potalla, oli vanhemmilla huomattavasti helpompaa. Välillä jäi jopa aikaa päiväunille.

69.jpg
Nyt saisivat aikuiset nukkua vaikka koko päivän, sillä penskat kasvoivat lapsiksi. Kyllä ovat vanhemmat iloisia lasten kasvusta.

70.jpg

72.jpg
Rubysta (yllä, yllätys yllätys) tulikin erittäin nätti ilmestys. Mahdollinen perijä tällä hetkellä. Ei Randykään paha ole. Varsinkaan nyt kun vähän nuo posket paranivat. Ties minkämoinen komistus hänesäkin kuoriutuu.

71.jpg
Randy sai oman huoneen heti. Se maalattiin sieniltä kauniin siniseksi ja siihen valittiin sopivan värinen pöytä ja sänky. Ruby ei vielä saanut omaa huonetta, kun rahat loppuivat kesken, mutta kyllä hänellekkin semmoinen tehdään.

73.jpg
Molemmilla lapsilla oli heti omat kiinnostuksen kohteet, vaikka kaksosia ovatkin. Ruby oli erittäin kiinnostunut shakin pelaamisesta puhelinluetteloiden päällä istuen.

74.jpg
Ja sillä välin kun Ruby siirteli shakkinappuloita, luki Randy ruoanlaittoa. Hänestä tulisi isona mestarikokki.

75.jpg
Isukilla ei mennyt töissä vieläkään hyvin vaan taas tuli alennus ensihoitajaksi. Randy oli heti lohduttamassa isäänsä.

76.jpg
Mutta Drew oli jo päättänyt jättää lääkäriuran, sillä se ei ilmeisesti halunnut Drewistä kuuluisaa kirurgia. Niinpä hän vaihtoi alaa liikeuralle postitusapulaiseksi.

78.jpg
Ja pian saatiin huomata että Melina oli joko lihanut reippaasti tai sitten taloon tulisi lisää lapsia. Veikkaisin jälkimmäistä.

79.jpg
Ja näin ne Williamssien lapset syövät ennen kouluun lähtöä. Että on terveellistä.

80.jpg

81.jpg
Ensimmäinen koulupäivä ja kyllä on leveä hymy. Eivät taida tietää mitä tuleman pitää.

82.jpg
Ensimmäinen koulupäivä ei tainnutkaan mennä ainakaan Randyn osalta ihan niin täydellisesti kun oli suunniteltu, sillä kotiin tultuaan tämä päätti hajottaa kylpyammeen. Ja isukkihan piti tästä pojalle kovan luennon.

83.jpg
Ja sen jälkeen isi meni auttamaan toista muksua läksyjen teossa. Se se vasta oli rankkaa puuhaa.

84.jpg
Ja kaiken sen keskellä Melinan maha oli pyörähtänyt toisenkin kerran. Tämän kunniaksi hän päätti tehdä kokonaisen kalkkunan perheelle syötäväksi.

85.jpg
Ja yöllä sitten nainen revittiin sängystä ylös synnyttämään. Tällä kertaa Drewkin oli paikalla sillä tämä heräsi vaimonsa kiljumiseen.

86.jpg
Ja sieltä pyörähti kaunis tyttövauva Rachel. Ruskeat silmät, ruskeat hiukset ja isän astetta tummempi ihonväri.

87.jpg
Ja ei! Nimenomaan EN halunnut kaksosia. En taas. En halunnut ensimmäiselläkään kerralla. Ja silti tuli. Ei ei ei. No, tämä penska on myös tyttö, nimeltä Ruut. Ruut on muuten kaksoissiskonsa näköinen, mutta hän omistaa äitinsä vaaleamman ihovärin.

Ja valitettavasti tämä osa oli vähän lyhyt, mutta piti saada kirjoitettua ennen viikonloppua sillä lähdemme ehkä reissuun. Silloin olisi venynyt vähän liian pitkälle. Ja pelissäni on varmaan joku bugi nyt kun pelkkiä kaksosia syntyy. En ole kumpaankaan raskauteen käyttänyt juustokakkua tai koodeja, ja Rachelia ja Ruutia koitin synnyttää ainakin kolme kertaa ja joka kerralla tuli kaksoset. Koitetaan nyt katsoa jos olisi seuraavaan sukupolveen mennessä kadonnut ongelma.
Kommenttia saa silti vielä laittaa. Edes sen takia että tiedän vähän ketkä tätä lukevat.