170.jpg
Randy oli ehtinyt ihastua kampuksella Stella-nimiseen tyttöön ennenkuin lähti takaisin kotiin. Hänpä päätti että Stellasta tulisi hänen vaimonsa. Ja niin hän kosi Stellaa.

171.jpg
Pian he menivät myös naimisiin. Ja nyt Stella odottaa Randylle lasta.

172.jpg
Ruby taas oli päättänyt rakentaa itselleen pienen mukavan talon ja elelee siellä tälläkin hetkellä leppoisaa sinkkuelämää.

173.jpg
Kun Rachel palasi takaisin perijätaloon, oli ainakin Drew varsin innoissaan tästä.

174.jpg
Heti kotiuduttuaan takaisin kotiin päätti Rahel etsiä töitä. Niitä löytyikin juuri sopivasti tiedeuralta. Taas ollaan askel lähempänä elämäntoiveen totutumista.

175.jpg
Randy ei ollut suvun ainoa joka oli löytänyt kampukselta puolisonsa, vaan myös Rachel oli ihastunut kampuksella elelevään Tomi-Petteriin.

176.jpg
Sillä välin kun Rachel ja Tomi-Petteri flirttailivat ulkona, päätti Drew sytyttää keittiön palamaa. Onneksi pahemmin ei käynyt vaan palomies ehti paikalle ajoissa.

177.jpg
Rachel oli päättänyt että vaihtaisi ensisuudelmansa siinä ja silloin. Valitettavasti Tomi oli hieman erimieltä asiasta, ja kieltäytyi kohteliaasti suudelmasta.

178.jpg
Myöhemmin oli Drewin aika kasvaa vanhuksen mittoihin.

179.jpg
Drewhän oli oikein komea vanhuksenakin.

180.jpg
Taisi Rachel järkyttyä isänsä äkillistä vanhenemista. Mutta eikös Melinan siitä pitäisi enemmän järkyttyä?

181.jpg
Tässä vaiheessa rakensin Williamsseille uuden uutukaisen talon entisen tilalle. Se kun oli niin sekava. Sisältä on kuvia vasta alempana, kun tässä vaiheessa ei ollut vielä paljon ollenkaan tavaroita.

183.jpg
Uusi talo, uudet kujeet. Melina päätti todistaa epäilevälle miehelleen että rakasti tätä vieläkin, vaikkakin vähän harmaampana.

184.jpg
Rachel oli kutsunut Tomi-Petterin kylään, ja tämä toi mukanaan Williamssien siivojan! Voi kuinka röyhkeää.

185.jpg
Pari alkoi käydä yhä läheisemmäksi Rachelin alkutoilauksista huolimatta.

186.jpg
Ja pian saatiin kuin saatiinkin ensisuudelma vaihdettua.

187.jpg
Samantien Tomi muutti taloon tuoden mukanaan 14 000 simoleonia. Sillä rahalla saatiinkin talo sisustettua loppuun. Tomi on mammonatavoitteinen ja hänen elämäntoiveensa on päästä liiketalousuran huipulle.

188.jpg
Ja tässä komeaakin komeampi Tomi-Petteri Rachelin tekemän muodonmuutoksen jälkeen. Taitaa tulla söpöjä lapsia.

189.jpg
Ai että on söpö pari. :'>

Talokuvapläjäys:
190.jpg

191.jpg

192.jpg

193.jpg

194.jpg

195.jpg

196.jpg

197.jpg

198.jpg

199.jpg

200.jpg
Yllä näkyvien kuvien lisäksi on vielä ulkovarasto täynnä elämän eliksiiriä ja lastenhuone, jotka näkyvät pohjapiirrustuksessa.

201.jpg
Tomi oli aivan varma että olisi loistava tilaisuus kosia Rachelia.

202.jpg
Valitettavasti Rachel oli toista mieltä. Tomi masentui tästä täysin.

203.jpg
Rachel kuitenkin lohdutteli Tomia kutittelemalla ja flirttailemalla. Takana oleva Melina ei näytä olevan kovin innostunut asiasta.

204.jpg
Pian päästiin kuitenkin testailemaan uutta sänkyä.

205.jpg
Drew oli täysin maassa kun sai taas töissä alennuksen. Eihän vanha mies sellaista kestä.

207.jpg
Lohduttaakseen Drewia ja tutustuakseen tähän paremmin, päätti Tomi maalata hänestä taulun. Saisi sitten lapsenlapsenlapsenlapset katsella mistä pärstästä suku on lähtöisin.

208.jpg
Eräänä leppoisana iltana Tomi oli tekemässä ruokaa koko perheelle kun hella syttyi tuleen. Herra ei hetkeen huomannut mitään, kunnes otsaa alkoi hieman kuumottaa ja Melina kiljui takana.

209.jpg
Ja kun Tomi lopulta tajusi mitä oli tapahtumassa, oli hän niin paniikissa että kauha jäi käteen. Onneksi tälläkin kertaa palomies ehti ajoissa paikalle eikä tapahtunut sen kummemmin kuin että ruoka hieman kärähti.

210.jpg
Tiedä sitten sekosiko Tomi ruoan palamisesta pohjaan vai tulipalosta, mutta hän sai kauhean kohtauksen. Ja onneksi siitäkin selvittiin hyvillä mielin ja kaikki palasi normaaliksi.

211.jpg
Niinkin normaaliksi että Tomi päätti kosia Racheliä uudestaan. Tällä kertaa timantti sädehti kirkkaammin kuin viereisen oven nuppi.

212.jpg
Tällä kertaa Rachel suostui. Ihanissa pinkeissä housuissaan hän hyppäsi miehensä syliin.

213.jpg
Häät oli tarkoitus pitää heti samantien, ja Rachel oli jo valmiina pukeissa menossa alttarille kun mies vasta rupesi katsomaan golf-peliä ja syömään aamiaista.

214.jpg
Eikä siinä vielä kaikki! Samalla hetkellä päätti kolmas sukupolvi ilmoitella itsestään. Ja tietenkin tuo kaunis kermanvaalea häämekko vaihtui maxisin ah-niin-ihanaan violettiin mekkoon.

215.jpg
Lopulta häät kuitenkin saatiin pidettyä (vaikkakin violetissa mekossa) ja vieraitakin jopa saapui kaksin kappalein. Kukahan mahtaa tunnistaa heidät?

216.jpg
Ruby ja Ruuthan ne siinä taputtelevat vasta naineille.

Ja uusi sukupuu muuten lisättu :>