258.jpg
Eipä kestänyt Lucyn taaperoaikakaan muutamaa simpäivää kauempaa ja taas vietettiin synttäreitä. Normaaliin tapaan melko vaatimattomasti, vain talon väki oli juhlistamassa tilannetta.

259.jpg
Ja näin suloinen tapaus hän on. Heti kakkua mussuttamassa.

260.jpg
Ja nyt kun Lucy oli tarpeeksi vanha jo päättämään joistakin pienistä asioista, sai hän sisustaa huoneensa uudelleen. Ja tulos on tälläinen. Lisäksi on myös työpöytä hankinnassa.

261.jpg
Williamssit ovat hieman hajamielistä porukkaa... Lukea nyt homehtunutta lehteä homehtuneellä pöntöllä.

262.jpg
Ja ihankuin pönttö ei olisi tarpeeksi likainen, täytyy tehdä oksennukset sinne. Rachel oli muuten alkanut taas kärsiä aamupahoinvoinnista, mikä voi johtua kenties lapsesta. ;>

263.jpg
Välillä unohdettiin pitää ystäviin yhteyttä, tai ei vain yksinkertaisesti ollut aikaa. Täten siis talossa pomppi usein sosiaalikaneja.

264.jpg
Koitti Lucyn ensimmäinen koulupäivä, ja tyttö on hymystä pinkeä. Eiköhän se ensimmäisen päivän jälkeen siitä hieman laske.

265.jpg
Ja kyllä! Lucy on saamassa pikkusisaren.

266.jpg
Aina kun Tomi tuli töistä kotiin, juoksi Lucy halaamaan tätä. Selvästi isän tyttö!

267.jpg
Ehkäpä lucy siksi turvautuikin usein isiin, kun Rachel patisi tyttöä enimmäkseen vain koulutehtävien pariin.

268.jpg
Hieman myöhäiseksi syntymäpäivälahjaksi Lucy sai ihka oman akvaarion. Hän ruokkikin kaloja joka aamu ja ilta aina heti herättyään ja juuri ennen nukkumaanmenoa. Vastuullinen lapsi on vastuullinen aikuinen.

269.jpg
Williamssit olivat saaneet toisenkin puttailijan pihalle. Tomi yritti epätoivoisesti lyödä palloa hole-in-oneilla ylennys mielessään.

270.jpg
Drew oli löytänyt varastosta monta elämän eliksiiri pulloa (?) ja meni innoissaan hieman maistelemaan tätä myrkynvihreää nestettä. Valitettavasti ikää kertyi vain lisää, kun tavoitepalkki oli punaisella.

272.jpg
Ja taas Rachelin masu pompahti. Pian se syntyy!

273.jpg
Ja mitä isompi oli maha, sitä nopeammin tarpeet laskivat. Välillä energia oli niin alhaalla, ettei sänkyyn asti päässyt. Silloin täytyi tyytyä olohuoneen sohvaan.

274.jpg
Ja sitten lopultakin alkoi tapahtua. Tätä tärkeää tapahtumaa oli seuraamassa vain siivooja-Katri ja Drew kameran takana.

275.jpg
Ja erittäin suloinen poikavauvahan sieltä tuli. Aivan samannäköinen kuin Lucykin, joten odotettavissa on erittäin suloinen taapero. Poika sai nimekseen Jeff.

276.jpg
Synnytyksen aikaan Tomi oli töissä, mutta heti kotiin päästyään meni tämä katsomaan tuoretta lastaan.

277.jpg
Pian autotallin varastosta alkoi kuulua kovaa kiljumista. Drew oli jäänyt elämän elikiisiiriin koukkuun, ja alkoi lipitellä tätä vähän väliä. Se toi hetkeksi hyvän olon tunteen, mutta vei samalla monta elinpäivää pois. Pian koitti se kohtalokas hetki kun hän kuoli. Ja tätäkin tapahtumaa oli todistamassa vain siivooja-Katri.

278.jpg
Muu perhe ei sitten Drewin kuolemaa oikeastaan edes huomannut. Rachel ja Tomi halusivat lisää lapsia...

279.jpg
...Lucy sai kympin todistuksia...

280.jpg
...Ja Melina päätti jäädä eläkkeelle työstään.

281.jpg
Kyllähän se lisää lapsia -haave taisikin toteutua, kun aamupahoinvoinnit alkoivat taas.

282.jpg
Katri oli saanut Tomi kiinni heidän yhteisen flirttailuhetkensä jälkeen pelehtimästä vaimonsa kanssa, ja kaadellut sen jälkeen Williamssien roskista koko ajan. Tomi halusi sen loppuvan, sillä eihän hän halunnut että Katri kertoisi Rachelille mitä oli tapahtunut. Sehän ei enää kuitenkaan jatku?

283.jpg
Vai jatkuuko sittenkin? Tomi taisi olla koukussa Katriin, vähänniinkuin Drew oli koukussa elämän eliksiiriin.

284.jpg
Seuraavana päivänä Rachelin ollessa töissä päätti Tomi uhkarohkeasti kutsua Katrin kylään.

285.jpg

286.jpg
Ja jokainenhan osaa varmasti päätellä ihan itse mitä pinkissä poreammeessa tapahtui.

287.jpg
Ja sitten Rachel tuli töistä kotiin, ja maha pyörähti taas. Pian syntyy kolmas lapsi!

288.jpg
Ja samalla hetkellä kun Rachelin masu pompahti, muhinoi Tomi Katrin kanssa. Lucy taisi nähdä tämän sillä suuttui todella pahasti isälleen.

289.jpg
Ja Lucy ei ollut ainut joka tämän näki. Rachel hyökkäsi Tomi kimppuun kuin tiikeri ja läpsäisi tätäoikein kunnolla kasvoille.

290.jpg
Sillä hetkellä Rachel oli aivan varma ettei haluaisi nähdä tätä miestä enää ikinä talossaan, tai ainakaan hänen nähdä lapsiaan. Tai nykyään Rachelin lapsia. Tomi-Petteri ja Rachel erosivat.

291.jpg
Tämän jälkeen Lucy ei ollut aivan varma voisiko vihata niin kauan rakastamaansa isää, joten tyytyi vain vihaamaan itseään.

292.jpg
Tomi kävelikin samantien tyynen rauhallisesti pois tontilta. Ja heti uudet naiset iskemässä häntä...

293.jpg
Rachel päätti että elämä jatkuu, vaikka surikin eroaan. Taas oli kuitekin syntymäpäivät ja pitihän Jeffin päästä taaperonmittoihin, isän muutosta huolimatta.

294.jpg
Ja komea poikahan sieltä värikkäiden hilpetöörien keskeltä poksahti!

295.jpg

296.jpg
Ja vielä komeampi pienen muodonmuutoksen jälkeen.

297.jpg
Mummi päätti tylsyyden puuskassaan opettaa Jeffin puhumaan. Vastahakoisesti sieltä tuli ensimmäiset sanat: "Anna maitoo!"

298.jpg
Rahel oli hieman huolissaan masussaan odottavasta vauvasta. Nyt ei ollut enää isää eika ukkia auttamassa hoitamisessa. Pärjäisiköhän hän yksin ja mummin kanssa pikkuisen kanssa. Kun Jeffiä ja Lucyakin täytyisi muistaa. Toisaalta Lucy kasvaa kohta teiniksi, joten hänkin voi auttaa hoitamaan vauvoja. Ja sekin huoletti, että tuleva huone oli sisustettu yhdelle tyttövauvalle. Jos tuleekin kaksospojat, on pieni ongelma.

299.jpg
Jeff oli erittäin ristiriitainen luonteeltaan. Joskus hän oli kuin pieni enkelipoika, käyttäytyi hyvin ja hymyili, mutta kun sille päälle sattui, hän saattoi riehua ja rääkyä niin kauan että hän nukahtaa.

302.jpg
Lucy suri vieläkin vanhempiensa eroa, ja alkoi maalata tunteitaan taululle. Hyvin heijastuu tuosta pienen tytön tunteet.

303.jpg
Rachel yritti opettaa Jeffille kaikkia taitoja, mutta kauaa ei tuon mahan kanssa lattioilla ryömitä, joten sekin homma jäi mummin vastuulle.

304.jpg
Yksityiskoulun rehtori kutsuttiin kylään siinä toivossa, että Lucy pääsisi yksityiskouluun.

305.jpg
Ja juuri sillä hetkellä käynnistyi Rachelin kolmas synnytys!

306.jpg
Vierailulla ollut rehtorikin oli aivan paniikissa.

Mutta tuleekos sieltä tyttö vai poika? Kaksoset vai yksöset (yksi lapsi)? Sitä en kerrokkaan vielä >:)