Vastailen sitten jatkossakin aina uusimman osan alkuun edellisen osan kommentointi boksin kysymyksiin, niin on kaikille helpompaa.
Suskin hiukset ovat SAU:sta, mutta valitettavasti hänen vaatteiden latauspaikasta ei ole hajuakaan. Ruutin hiukset ovat Raonsimssistä ja vaatteet modista.
Löysin muuten vihdoinkin ihan vahingossa korvaavien silmieni latauspaikan. Löydät ne halutessasi Rat-Productionista. Lisäsin linki kyllä sivupalkkiinkin.

Tästä osasta tuli nyt sitten vain ihan miniosa, kun meinasin mennä perijällä yliopiston läpi, mutta simssi rupesi sammumaan aina samassa kohtaa, joten pääti sitten että keskeytän kaikkien opinnot.

423.jpg
Opiskelu tuntui olevan erittäin helppoa kaikille. Lopputyöt saatiin ajoissa tehtyä ja kaikkien keskiarvot olivat 5,0

424.jpg
Siltikin heille jäi paljon vapaa-aikaa. Kukin käytti sitä miten tykkäsi. Suski oli erittäin innostunut etupihan kukista. Hän kasteli niitä aina kun vähänkään multa kuivui. Kunhan hän pääsisi pois yliopistolta, hän rakentaisi ihka oman puutarhan. Tai hän istuttaisi kasvit ja Jeff rakentaisi katon kasvien päälle.

425.jpg

426.jpg
Perhetavoitteisella Jonnella tuntui olevan jo kova kiire perustamaan perhettä, eikä Lucylla ollut mitään sitä vastaan. Niinpä he keskeyttivät opinnot ja palasivat kotinaapurustoon perustamaan sitä perhettä. Täten siis minulla on kunnia ilmoittaa että Jeff ja Suski ovat perijöitä ja palaavat aikanaan Rachelin luo.

427.jpg
Jeff taisi järkyttyä perijäuutisesta niin paljon, että onnistui sytyttämään tulipalon.

428.jpg
Taas hän itse urhoollisesti sammutti tulipalon, eikä palomiehiä tarvittu laisinkaan.

429.jpg
Paikalla ollut cheeleader tuli innoissaan hurraamaan sankarille.

430.jpg
Ja jostain kumman syystä cheeleader kohdisti huomionsa seuraavaksi akvaarion kaloihin, ja hurrasi näillekkin.

431.jpg
Tässä vaiheessa heidän talonsa on muuten tämännäköinen.

432.jpg
Aina kun on hädän hetki, on Jeff meidän turvanamme. Kyllä, Jeff innoissaan korjaili talon kaikkia vioittuneita tavaroita.

433.jpg
Kerran paikalle pyyhalsi hieman pelottavan näköinen valmentaja. Kumpikaan opiskelija ei kuitenkaan suostunut hänen pompotettavakseen, joten mies häipyi samantien.

434.jpg

435.jpg

436.jpg
Jeff oli alkanut harrastaa meditointia. Niin säilyi se ihana harmonia opiskelun ja vapaa-ajan välillä. Eikä tarpeet laskeneet.

437.jpg
Kyllähän Jeff ja Suski viettivät vielä helliäkin hetkiä, vaikkei niitä tässä nyt erityisemmin näytetä. Hekin suunnittelivat jo yhteistä tulevaisuutta, lapsia, lapsenlapsia ja kampukselta karkaamista.

438.jpg

439.jpg
Vielä ei kuitenkaan ollut sopiva hetki keskeyttää opintoja. Suski oli nyt vasta löytänyt rahanväärennymasiinan ja olikin aivan innoissaan siitä kuinka paljon sillä voi köyhä opiskelija saada ylimääräistä rahaa.

440.jpg
Jeff oli jo lopen kyllästynyt korjailemaan kaikkea hajoavaa, joten Suski joutui tekemään nämä likaisemmat työt herran puolesta.

441.jpg
Laskut jäivät pari kertaa maksamatta ja silloin kuvioihin astui ulosottomies. Hän vei keittiön kauniin tuolin.

442.jpg
Mies oli sentään ihan pikkiriikkisen komea. Harmi että hänelle ei voinut jutella.

Ja tässä vaiheessa alkoi tulla virheilmoituksi ja simssi sammua. Joten keskeytin Jeffin ja Suskin opinnot sekä sain taloon Suskin erään kaverin odottamaan taas seuraavan sukupolven asukkeja. Jeff pääsi melkein neljännen vuoden puoleen väliin ja Suski pääsi juuri ja juuri kolmannen vuoden puolen välin ohi.
Saatan jatkossakin tehäd tälläisiä 20-30 kuvan osia. Niitä on mukavampi kirjoittaa, eikä teksti välttämättä ole niin tönkköä.
Kommenttia saa silti laittaa. ;>