En jaksa pelata samalla talolla kovin kauaa, joten uudistan sitä hyvin usein. Tein näin myös nyt. Alla pari kuvaa siitä.

443.jpg
Talo edestä ulkoa.

446.jpg
Takapihaa. Ei saa haukkua ihan pystyyn, kun en ole kovin hyvä tekemään pihoja.

445.jpg
Alakerran pohjapiirrustus. Poistin kylläkin nuo toiset rappuset, kun ne estivät ärysttävästi näkemisen.

444.jpg
Yläkerran pohjapiirrustus. Lastenhuoneet on sisustettu valmiiksi ;>>

447.jpg
Tässä Suski pienen muodonmuutoksen jälkeen. Hänestä tuli oikein nätti.

448.jpg
Ja Jeffiltä en vaihtanutkaan muuta kuin vaatteet.

449.jpg
Nuoripari kuherteli joka paikassa aina kun vain kerkesi. Ruokapöydässä, tv:n ääressä, illalla nukkumaan mennessä. Rachel alkoi samantien kyllästyä heihin, vaikka olikin erittäin iloinen saadessaan poikansa takaisin taloon. Ja vielä erittäin kauniin vaimon kanssa.

450.jpg
Tässä muuten Rachel vanhempana, kuin hänet viimeksi näitte. Tai olihan siinä se kasvukuva... Hän oli vieläkin töissä tiedeuralla ja yritti saada toteutettua elämäntoiveensa, päästä hulluksi tiedemieheksi.

451.jpg
Nuoret olivat löytäneet talon uuden pelikonsolin. Sitä pelatessa aika vierähtikin mukavasti.

453.jpg
Jeffiin oli kuitenkin iskenyt paha peli-riippuvuus. Äitinsä ja kihlattunsa edessä hän pelaili vain huvikseen, mutta heti heidän lähdettyään hän pelasi tosissaan. Hyvä etteivät ohjaimet hajonneet.

454.jpg
Pelien välissä pari piti hauskaa ihan muulla tavalla. Toki molemmilla perhetavoitteisilla siinsi silmissä myös neljäs sukupolvi.

455.jpg
Suski oli myös saanut Jeffin rakentamaan Suskille sen odotetun kasvihuoneen. Niin kauan kun en saa asennettua vuodeaikoja (tyhmä ea joka ei vastaa sähköposteihin!), saa Suski nauttia vain kukkasista.

456.jpg
Koska ensimmäisellä kerralla ei kuulunut sulosointuja hommien jälkeen, päättivät Suski ja Jeff kokeilla samaa, mutta eri konsteilla. Tälläkään kerralla ei sitä tiettyä ääntä kuulunut. Ehkä Suski ei vain voi saada lapsia. Tai sitten Jeff on steriili.

457.jpg
Kun ääntä ei muutaman muunkaan hommailukerran jälkeen kuulunut, päättivät he että pitäisivät pienen tauon sänkypuuhista ettei ihan maku menisi. Jeff käytti nyt vapaa-aikaansa rumpuja soittelemalla. Hän oli oikeastaan ihan hyvä.

458.jpg
Rachelilla ei ollut enää oikein mitään tekemistä. Vain työ. Niinpä hän opiskelikin kaiken aikansa jotta viimein saavuttaisi uransa huipun.

459.jpg
Jeffkin oli hankkinut töitä. Hän pääsikin heti sairaalauralle lääkäriharjoittelijaksi.

461.jpg
Tälläisiä puliukkoja sitä alkoi tontilla ravata. Ihan kuin vähän rikkaammista ihmisitä huokuisi ulos viesti: "Viekä lehteni! Lukekaa lehteni! En minä sitä tarvitse!"

462.jpg
Kauaa ei tauko kestänyt, kun taas oltiin puuhissa. Kyllähän se vauva haluttiin mahdollisimman pian.

463.jpg
Drewin ja Melinan haudoille ei vielä ollut vakituista paikkaa, joten ne kykkivät Suskin puutarhan nurkilla. Rachel ei tykänny sitten yhtään siitä että hänen isänsä ja äitinsä eivät saaneet arvoistaan paikkaa. Mutta eihän Rachel painavia hautoja jaksanut siirtää.

464.jpg
Lopulta Suski kyllästyi kökkimään kotona yksin kun Jeff ja Rachel olivat töissä. Niinpä hänkin hankki töitä. Armeijauralta laskuvarjojääkärinä. Hän ei kyllä ollut aivan varma jaksaisiko niin rankkaa työtä kovnkaan kauaa.

465.jpg
Onneksi Suskilla ja Jeffillä oli silti aivan eri työaikatauluista huolimatta yhteistä aikaa. He olivat alkaneet säveltää omaa musiikkia. Ehkä heiltä tulisi pian ensimmäinen sinkku.

466.jpg
Rachelilla ei mennyt niinkään hyvin. Hän oli jo vanha ihminen ja tarpeet laskivat paljon nopeammin. Niinpä hän alkoi nukahdella sinne tänne.

467.jpg

468.jpg

469.jpg
Pian saatiin viettää häitä. Jeff ja Suski näyttivät niin suloisilta yhdessä. Todistajia ei paikalla ollut, koska ainut joka oli kutsuttu, veteli hirsiä makuuhuoneessaan.

471.jpg
Heti ensimmäisen hääaterian jälkeen päätti vihdoin neljäs sukupolvi ilmoitella itsestään. Suski näytti hieman hämmäsyneeltä, mutta yhtäaikaa iloiselta. Syytä onkin iloita, nimittäin tuo lapsi on ollut nyt jo työn ja tuskan takana. Jeffin ja Suskin piti pelehtiä kuusi kertaa ennenkuin se tilulii-ääni kuului.

472.jpg
Suski oli ominut talon auton itselleen raskauden ajaksi. Hän halusi välttämättä päästä töihin vaikka odottikin nyt lasta.

474.jpg
Kapinoivat teinit olivat alkaneet potkia Williamssien roskista kumoon jatkuvasti. Ja juuri sopivasti aina kun siivoj-Katri oli lähtenyt. Mikä ihmeen syy voi olla potkia viattomien ihmisten roskiksia?

475.jpg
Tässä vaiheessa Suski oli ottanut lopputilin töistä ja perustanut ihkaoman parturi-kampaamon. Hänen tavoiteensa olisi saada yritys ainakin tasolle 4. Parturi-kampaamo sai nimekseen "Lady Liquorice" omistajansa mukaan. Se tarkoittaa siis noin vapaasti suomennettuna neiti lakritsaa.

476.jpg
En tiedä mistä johtuu, mutta Rachel oli yhtäkkiä aivan järjettömän vanha. Elämänmittari oli aivan lopussa vaikkei rouva ollut ollut päivääkään vanhuksena. No, nyt hän sitten joutui viikatemiehen hakemaksi. Eikä ehtinyt nähdä ensimmäistäkään lapsenlapstaan.

477.jpg
Jeff otti äitinsä yhtä raskaasti kuin otti lapsena mumminsakin kuoleman. Onneksi Rachelin antama 5000 simoleonin perintö helpotti hieman..

478.jpg
Nyt olivat Drew ja Melinakin saaneet arvoisensa paikan kukkineen kaikkineen takapihalta. Rachel pääsi heidän viereensä.

479.jpg
Suru-uutista seurasi ilouutinen. Suskin masu pyörähti ensimmäisen kerran.

480.jpg
Hän oli alkanut kehittyä myös myynti ja stailaustaidoissa. Oli hän toki palkannut työntekijöitäkin, mutta mielellään hoiti putiikkia yksinään aina kun kerkesi ja jaksoi.

481.jpg
Ja jossain välissä näköjään masu oli pyörähtänyt toisenkin kerran sillä nyt on jo synnytyksen aika. Asiakkaat eivät tuntuneet pahemmin välittävän.

482.jpg
Tässä tulos. Potras poikavauva joka sai nimekseen Marc. (järkytyin kyllä kun menin meseen...) Täytyy kyllä varmaan tehdä syrjähyppylapsi jotta saisi edes yhden lapsen jolla ei olisi ruskeat silmät. Suunnitellaan, suunnitellaan... ;>

486.jpg
Ja näin loppukuvana tyylikkäästi sanomalehti. Miksi se on muuten tuollalailla rullalla? Kun nehän on yleensä levällään. Hassu juttu.

Kommentoikaa hyvät ihmiset, ja ilmoitelkaa olemassaolostanne! Olisi erittäin mukava tietää suurinpiirtein kuinka moni tätä lukee, joten pyydän että jos luit tänne asti, kirjoita jotain kommentointiboxiin. :> Kiitos.

Lisäys: Tarkkasilmäisimmät saattavat huomata osan aivan alussa musiikkisoittimen. Lisäsin sinne nyt sellaisen. Kuunnelkoot ken haluaa. Joka osalla on eri kappale aina.