Kiitos taas kommenteistanne. Ilo nähdä kuinka moni tätä lukee, ja se onkin se suurin syy mikä minua kannustaa tätä tekemään.

Rubyn hiukset ovat Sims Artist Unionista, Suskin yöpaita on Lesson About Look:ista, Lucyn hiukset Noukie Simsistä, Suskin pisamat täältä ja jääkaapin recolouri on täältä. Rachelin asun latauspaikasta ei valitettavasti ole tietoa. Kertokoon joku muu jos tietää.

Jotkut saattoivat huomata viime osan lisäyksen, musiikkisoittimen. Sellainen on nyt siis joka osassa. Eri kappalein tietysti.

487.jpg
Marcin vauva-aika hurahti kuin siivillä ja pian oli aika kasvaa taaperoksi. Suski edustavana auttamassa.

488.jpg

489.jpg
Marcista tulikin erittäin suloinen taapero. Isona hän on varmasti komea.
Marcin luonne:
Sottapytty/siisti 7
Ujo/menevä 9
Laiska/toimelias 1
Vakava/leikkisä 8
Marisija/kiltti 6

490.jpg
Lady Liquorice menestyi hyvin. Suski sai vihdoin saavutettua tavoitteensa, neljännen tason. Näin hän sai liikelahjaksi paksun puhelinluettelon jossa oli kaikkien kaupunkilaisten numerot. Nyt olisi helppo löytää seuraaville perijöille puolisot!

491.jpg
Niinpä Suski lopetti yrityksen ja päätti että keskittyisi Marcin hoitoon enemmän. Marcin vauva-aika oli mennyt häneltä ihan ohi.

492.jpg
Marc ei tiennyt mitään äitinsä liikevaihdosta, ja tulevista perijöiden puolisoista vaan keskittyi hakkaamaan tamburiineja kepillään.

493.jpg
Jeff oli huolissaan pojastaan, joka ei erottanut tamburiinia ja ksylofonia toisistaan. Hän päätti tehdä Marcille erikoisjuoman joka ehkä nopeuttaisi oppimista.

494.jpg
Ja sen se tekikin. Marc oppi ennätynopeasti puhumaan. Nyt talon miehet voisivat juoruilla työpaikan naisista kahdenkesken.

495.jpg
Jeff tarvitsi urallaan siivouspisteita. Niinpä hän otti käyttöönsä salaisen aseensa. Melinan aikoinaan töistä saadun sormenjälkijäljittimen. Hän ei vain ollut aivan varma miten tuota kummaa värkkiä käytettiin.

496.jpg
Jeff ja Suski olivat jutelleet tästä jo pitkään. Jo yliopistoaikoina he halusivat ainakin yhden adoptiolapsen. Nyt oli kertynyt sukanvarteen sen verran rahaa, että heille luvattiin adoptiolapsi. Enää ei tarvitsisi kauaa Marcin kauaa odottaa siskoa tai veljeä.

497.jpg
Angstiteinit kävivät vieläkin osoittamassa mieltää Williamssien pihalla. Roskiksia potkittiin kumoon harva se päivä. Eikä vieläkään ollut mitään hyvää syytä.

498.jpg
Ihan kuin roskiksien nostelussa ei ollut tarpeeksi, joutui nyt kestämään jo kummituksiakin jotka koko ajan laittoivat tv:n päälle.

499.jpg
Jeff kävi päivittäin töissä ja Suski joutui viettämään paljon aikaa yksikseen. Niinpä hän päätti käyttää tätä aikaa hyväkseen ja rakennella Marcille ja tulevalle adoptiolapselle leluja. Ne olisivat varmasti paljon turvallisempia kuin kaupasta ostetut.

500.jpg
Marc saikin pian käsiinsä äitinsä tekemän Tiilikin ja oli siitä erittäin iloinen. Hän taputteli sitä pitkin iltaa vähän väliä aina nukkumaan-menoaikaan asti.

501.jpg
Vaikka aamulla olisi adoptiolapsi tulossa taloon, ei se estänyt Jeffiä ja Suskia harrastamasta nuorta lempeä peittojen välissä ja haaveilemasta vielä kolmannestakin lapsesta.

502.jpg
Pian sai Suskikin kokea kummituksen pelottelun. Drew se vasta on ilkeä kummitus, kun kaikkia tuolla lailla säikyttelee.

503.jpg
Aamulla Suski oli joko vieläkin kummituksesta järkyttynyt, tai sitten ei vain ollut herännyt, mutta jokatapauksessa hän sytytti tulipalon sillä siunatulla sekunnilla kun sosiaalitantta kantoi adoptiolasta sisään. Tulipalo saatiin kuitenkin onneksi sammutettua ja lapsi turvallisesti sisään.

504.jpg
Tässä se nyt on Nick Williams. Marcin pikkuveli. Nätisti siellä sosiaaliviranomaisen takapenkillä ilman turvavyöta tai turvaistuinta.

505.jpg
Ja tältä näyttää Williamssien autopiha joka päivä. Noei sentään.

506.jpg
Pian Marc kasvaisi lapseksi, eikä Suski ollut ehtinyt kovin paljon viettää tämän kanssa aikaa. Hän päättikin korjata tilanteen lukemalla iltasadun pojalleen. Marc kuuntelikin korva tarkkana äidin juttuja keltaisista urheiluautoista. Sellaisen Marc haluaisi isona.

508.jpg
Ja niin koitti kasvun aika. Vanhemmat olivat erittäin ylpeitä poikansa pikaisesta kasvupyrähdyksestä.

509.jpg
Ja näin komea poika Marc on. Vieläkin olen vahvasti sitä mieltä että hän tulee olemaan erittäin komea aikuisena.

510.jpg
Ja samantien Marcin kasvettua pyyhälsi Suski vessanpöntölle oksentamaan. Taitaa se vauva olla tulossa.

511.jpg
Marc sai syntymäpäivälahjaksi vanhemmiltaan mehumaatin. Hän tykästyi siihen kovasti ja kävi aina salaa hörppäämästä hanasta, vaikka Suski oli nimenomaan kieltänyt. Mehua saisi juoda vain karkkipäivänä.

512.jpg
Marc oli myös alkanut harrastaa pianonsoittoa. Han halusi kohottaa luovuuttaan jotta saisi teininä siitä stipendin.

513.jpg

514.jpg
Pian vietettiin myös Nickin synttäreitä. Hänestä tuli yllättävän suloinen adoptiolapseksi. Suski olikin lukenut lehdestä että useimmiten adoptiovauvoista kasvaa söpömpiä kuin adoptiolapsista. Tästä ei kylläkään ole mitään tieteellistä tutkimusta.

515.jpg
Pienen hiustenlisäyksen ja värjäyksen jälkeen pikku-Nick oli tämännäköinen.
Nickin luonnepisteet:
Sottapytty/siisti 9
Ujo/menevä 6
Laiska/toimelias 2
Vakava/leikkisä 6
Marisija/kiltti 9

516.jpg
Suski alkoi heti opettaa Nickille kävelemistä. Sitten se loppu taaperoaika olisi helpompaa molempien kannalta.

517.jpg
Marc sen sijaan löysi uudelleen äitinsä tekemän tiilikin ja alkoi opettaa tälle temppua. Taitaa Marc olla vähän kaverien puutteessa.

518.jpg
Vihdoin Suskin maha pyörähti ensimmäisen kerran. Kyllä se siis todellakin on vauva taas tulossa.

519.jpg
Tällä kertaa Jeffkin huomasi vaimonsa raskauden. Suski oli aivan otettu kun Jeff aina välillä hieroi hänen mahaansa.

520.jpg
Marc sen sijaan oli perustanut äidistään mallia ottaen yrityksen. Hän vain myi mehua. Asiakkaita ei valitettavasti kovin paljon näkynyt.

521.jpg
Koitti ensimmäinen koulupäivä. Marcia hieman jännitti, mutta loppujen lopuksi ei se ollutkaan niin paha juttu kuin miltä vaikutti.

522.jpg
Suski ei ollut pitkään aikaan käynyt puutarhassaan kiireiltään ja lapsiltaa. Nyt hänen oli pakko päästä ulos talosta hetkeksi ja puutarha oli juuri sopiva pakopaikka.

523.jpg
Jeff käytti myös Nickiin ihmejuomaansa joka nopeuttaa oppimista. Myös Nick oppi puhumaan huomattavasti nopeammin. On se sitten mukavaa.

Ensi osassa nähdään kolmannen lapsen syntymä ja parit synttärit. Kommentoida voi vieläkin. ;>>