Ei ei ei. Ei saa kysellä niin paljon ladattuja. Tein tähän jo kamalan listan mistä mikäkin tarkalleen löytyy, mutta koneeni onnistui sen tuhoamaan joten kerron vain nopsaan mistä suurinpiirtein kannattaa etsiä.
Peggyn donationeista, Raonsimsin donationeista, Alice fashionistä, sims in parisista, EyeCandystä, SAU:sta, täältä, The sims recoursesta ja ultravioletista. Onnea etsintöihin !

1.jpg
Marc päätti että olisi hänen aika lähteä yliopistoon. Vielä hän, eikä kukaan muukaan, tiennyt kuka palaisi aikanaan sieltä takaisin. Stipendejä Marc sai kouluarvosanasta, luovuudesta ja siivouksesta.

2.jpg
Tottakai Suski tajusi että hänen poikansa lähti pois kotoa, mutta hän tiesi myös että näkisi tätä väkisinkin vielä. Niinpä hän ensimmäisenä tekonaan maksoi hieman erääntyneet laskut.

3.jpg
Oli kesä parhaimmillaan ja myös tomaatit olivat sen mukaisia.

4.jpg
Pian olisi Nickin aika kasvaa teiniksi, ja hänelläkin oli vähän suunnitelmissa lähteä mahdollisimman pian yliopistoon, joten hän ja Andy nauttivat vielä viime hetkistään lapsina yhdessä.

5.jpg
Myös Jeff ja Suski nauttivat toistensa seurasta. Pitkästä aikaa heillä oli oikein kunnolla aikaa toisilleen.

6.jpg
Sandy menestyi erittäin hyvin urallaan. Hän olisi pian jo tähti. Andy päätti opettaa tälle viimeisetkit temput.

7.jpg
Ja niin se sitten tapahtui. Nickin oli aika kasvaa teiniksi.

8.jpg
Valitettavasti kauneus on joskus katoavaista. Eihän Nick nyt niin ruma ole, muttei kyllä Marcin tasoinenkaan. Adoptiolapsista ei kuitenkaan voi tulla perijöitä, joten sitä ei tarvitse edes ajatella. Noppa arpoi hänelle tavoitteeksi romantiikan ja elämäntoiveeksi päästä urheilu-uran huipulle. Myös Nick lähti samantien yliopistoon. Stipendejä hän sai kouluarvosanasta ja luovuudesta.

9.jpg
Nyt vasta huomasin että Sandy onkin UROSkoira. Olin kyllä ihan varma että otin nartun. Noh, mikäs siinä. Nimeä en kyllä vaihda. Voihan se uroskin Sandy olla.

10.jpg
Jeffiä kyllä jäi häiritsemään Sandyn sukupuolivaihdos. Hän halusi ehdottomasti että talossa olisi narttukoira ja sillä siisti! Niinpä sellainen täytyi ostaa.

11.jpg

12.jpg
Tämännäköinen narttukoira sitten ostettiin. Rotua en valitettavasti muista, mutta nimeltään tämä leidi on Lady.

13.jpg
Sandy ei oikein pitänyt että hänen reviirilleen tunkeutui muita naisia.

14.jpg
Mutta onneksi tunteet lämpenivät pian, ja pari pääsi nauttimaan koirankopin lämmöstä yhdessä.

15.jpg
Andy yritti olla huomaamatta koirankopista kuuluvaa metakkaa ja epähuomiossa lähestyi haisunäätää, joka sitten vähän suhautti hajujaan.

16.jpg
Tässä vaiheessa sain pari huonetta valmiiksi. Tässä yläkerran kylpyhuone.

17.jpg
Ja tässä Jeffin ja Suskin huone.

18.jpg
Suski huomasi, että alkoi jo olla päiviä ihan yksikseen, vain koirat seuranaan. Niinpä hän päätti etsiä itselleen työpaikan. Lehdestä löytyi sopiva paikka leikkikentän valvojana.

19.jpg
Ja lopulta myös perheen kuopus sai kympin todisuksen.

20.jpg
Myös muut talon asukkaat saivat jotain. Nimittäin neljä suloista pentua Ladyltä. Yksi uros ja kolme narttua. Ne saivat nimikseen Kola, Jaffa, Fanta ja Sprite. Kola on uros.

21.jpg
Jeff ajatteli, että nyt kun talossa oli kaksi aikuista koiraa ja neljä pentua, oli se vähän liikaa. Niinpä Fanta ja Sprite lähtivät lemmikkien adopitoipalveluun. Sitä kautta ne saisivat varmasti hyvän ja rakastavan kodin.

22.jpg
Sandy oli vihdoin ylennyt uransa huipulle tähdeksi ja matkusti nyt tyylikkäästi limusiinilla töihin. Ja rahaakin tuli ihan mukavasti.

23.jpg

24.jpg

25.jpg
Vihdoin sain myös keittiön ja pihan suht valmiiksi. Piha kylläkin muuttui aika lailla vähän myöhemmin, mutta tälläinen pohja siinä nyt on.

26.jpg
Suski rupesi innoissaan hoitamaan uutta puutarhaansa. Nyt siinä oli jopa katto !

27.jpg
Ylennys tuli ! Nyt Suski on opettajan apulainen. Sen, ja kesän loppumisen kunniaksi perhe päätti pitää pienet pippalot !

28.jpg
kukin nautti kesän viimeisistä lämpimistä hetkistä omalla tavallaan.

29.jpg
Miehet päättivät näyttää Suskille (joka tosin veteli sikeitä) kuinka oikein kalastetaan. Molemmat toki saivat saalista. Andy sai saappaita, ja Jeff...

30.jpg
... Jeff sai kaloja.

31.jpg
Illemmalla Jeff kokkasikin kunnon kala-aterian koko perheelle saaliistaan.

32.jpg
Ja illan kruunasi vielä Andyn kasvu. Hän sai tavoitteekseen tiedon ja elämäntoiveeksi kohottaa 7 taitoa huippuunsa. Teininä hänestä ei ole kuvaa, sillä laitoin tuohon alle kaikki lapset nuorina aikuisina, jotta voitte äänestää perijää.

Eli perijä-äänestys:
34.jpg

33.jpg
Andy
Tietotavoite. Elämäntoiveena kohottaa kaikki 7 taitoa huippuunsa.
Luonne: 7-9-1-8-6

36.jpg

35.jpg
Tässä Marc, joka on aivan prikulleen samannäköinen kasvonpiirteiltään kuin veljensäkin Andy. Hän on myös tietotavoitteinen. Elämäntoiveena päästä rikollisuran huipulle.
Luonne: 7-9-1-8-6

38.jpg

37.jpg
Ja vielä kuva Nickistä, vaikkei häntä voikaan äänestää. Hän on romantiikkatavoitteinen. Elämäntoiveena päästä urheilu-uran huipulle.
Luonne: 9-2-6-4-9

Äänestäkäähän! Ja kertokaa toki muutakin kommenttia. Eikä sitten tosiaan saa kysellä kaikkia ladattuja, etten taas saa hermoromahdusta.