Kiitoksia kommenteistanne. Suihku on pimp-my-simssistä ja suskin hiukset on Peggyn donat.

Valitsin siis perijäksi Andyn. Yliopistolta ei ole yhtään kuvaa, koska se oli äärimmäisen tylsää aikaa. Lähetin Nickin ja Marcin heti pois kampukselta ja koko nelivuotisen ajan Andy vain söi, luki tenttiin ja kävi loppukokeissa. Ei siis minkään moista kanssakäymistä naisten tai miesten kanssa eikä mitään muutakaan kiinnostavaa. Mutta hän läpäisi kuitenkin yilopiston laudaturin arvosanalla. Eli tämä osa alkaa siitä kun hän on juuri palannut kotiin.

1.jpg
Kotiin palattuaan Andy päätti muuttaa tyylinsä vähän aikuisemmaksi. Tiedä sitten onko tuo yhtään aikuisempi.

2.jpg
Aikuiseen tyyliin kuuluu myös aikuisten työ. Lehdestä löytyikin oikein mukava työpaikka mystiikkauralla jostain korteista lukijana.

3.jpg
Töistä puheenollen. Suski sai taas ylennyksen. Tällä kertaa ala-asteen opettajaksi.

4.jpg
Työn ohella ja vaimoa odotellessa Andy alkoi harrastaa maalaamista. Sivupihan lampi oli erittäin sopiva malli.

5.jpg
Suskia eivät taiteelliset näkökulmat paljon kiinnostaneet, kun nälkä oli ja samaan aikaan meinasi pisu tulla housuun. Onneksi kaikkeen tähän on ratkaisu. Tarmonaattori! Siitä tulikin Suskin hyvä ystävä.

Taas rakensin uuden talon 8>> En jaksa sillä samalla kovin kauaa pelata joten katsokaa ja ihastukaa Williamssien uuteen taloon. Ja varautukaa että aika pian teen taas uuden.
6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg
Yläkerran pohjapiirrustus.

20.jpg
Alakerran pohjapiirrustus.

21.jpg
Sandy oli jo uransa huipulla, mutta Lady ei ollut saanut ylennystä vielä kertaakaan. Suski päätti tehdä asialle jotain ja opettaa Ladyn puhumaan ihan näin alkuun.

22.jpg
Ja kuten tyylikkäästä lätäkkö-narttukoira kyykyssä-puu-asetelmasta voi päätellä, molemmat pennut oppivat vihdoin käymään ulkona tekemässä tarpeensa.

23.jpg
Syksy tuli, lehdet tippuivat. Suski rakasti vieläkin puutarhanhoitoa, ja vaikka puutarhuri kävi kolmen päivän välein haravoimassa pihaa ja kastelemassa kukkia, tykkäsi Suski silti iltaisin käydä haravoimassa lehtiä.

24.jpg
Mutta kaikilla ei valitettavasti ollut niin helppoa. Andyn työ ei ilmeisesti ollutkaan niin helppoa kuin kuviteltiin. Hän tuli usein kotiin haisevana ja nukahti postilaatikon viereen.

25.jpg
Alkoi olla Kolan ja Jaffan viimeiset pentuaamut. Onneksi he osasivat nauttia siitä täysin rinnoin.

26.jpg
Ja niin sitten kävikin että ensin täysikasvuiseksi kasvoi Jaffa. Hän sai äitinsä muotoja, lukuunottamatta Sandyltä saatua kuonoa. Väritykset näyttävät aika lailla olevan Sandyltä myös.

27.jpg
Kolasta taas tuli erittäin paljon Sandyn näköinen.

28.jpg
Koko perheen kanssa kuitenkin sovittiin että Kola ja Jaffa saisivat lähteä sisarustensa perään lemmikkiadoptioon. Neljä täysikasvuista koiraa ei ole kovin mukava juttu niinkin pienessä talossa mikä Williamsseilla on.

29.jpg
Kaiken koirahäslingin keskellä Andy oli tavannut äitinsä ystävän, Irinan. Irina on oikein nätti nainen, ja Andykin taisi huomata sen. Lienee nainen käynyt aikoinaan Lady Liquoricessa. ;>

30.jpg
Pienellä stailauksella Irinasta saatiin entistäkin nätimpi. Andy kuitenkin totesi, ettei tässä ole hänen naisensa. Niinpä Irina sai lähteä odottamaan kenties Andyn tulevia lapsia.

31.jpg
Tässä sitä tosirakkautta on. Silloin ei enää silmät tai ajatuksetkaan pysy kirjassa.  Suski tosin on vain vähän lihonut. ;>

32.jpg
Ja näin Andy tapasi toisen äitinsä ystävän, Auroran. Suski näet tuntee koko naapuruston kerman. ;>

33.jpg
Andyn kutsuttua Aurora sisään tunnusti neito heti pitävänsä Andyn komeasta nenästä ja muodokkaasta vartalosta.

34.jpg
Andy päätti ystävällisesti kokeilla onnistuisiko Auroran lahjominen aikoja sitten kalastetulla homeisella saappaalla. Kyllähän Aurora hieman hymyili.

35.jpg
Andy päätti stailata myös Auroran, jotta näkisi paremmin tämän kauniit piirteet. Tästä se vaimo tulisi. Aivan ehdottomasti.

37.jpg
Silloin päättivät Suski ja Jeffkin päästä kuvaan ja kasvoivat tyylikkäästi vanhuksiksi.

38.jpg
Aurorakin oli aivan hengessä mukana, vaikkei oikein Suskia ja Jeffiä tuntenutkaan.

39.jpg
Jeffistä tuli komea, ylähuulensa menettänyt pappa.

40.jpg
Suskin posket menivät hassusti vähän kuopalle ja huulet mutruun, mutta on hänkin ihan siedettävä.

42.jpg
Ja taas katosivat koirat kopin uumeniin pentuja hankkimaan. Valitettavasti homma ei kuitenkaan onnistunut.

43.jpg
Andy kutsui Auroran mahdollisimman pian uudelleen kylään. Hän halusi aivan ehdottomasti tästä vaimon itselleen.

44.jpg
Ensisuudelmaa yritettiin, mutta valitettavasti Aurora ei tuntunut olevan ihan valmis vielä.

45.jpg
Tästäkös perhetavoitteinen Andy sekosi. Ainiin! Ihan unohdin mainita, että läpäistyään kolmannen (?) vuoden Andy sai vaihtaa tavoitetta ja perhetavoite sieltä tuli. Elämäntoiveena on nykyään saada 6 lastenlasta.

47.jpg
Auroran nähtyä tulevan miehensä sekoavan keskelle etupihaa, taisi hän menettää viimeisetkin ihastuksen rippeet.

48.jpg
Saadakseen Auroran taas ihastumaan Andyyn, päätti mies valmistaa tacoja hänelle popsittavaksi.

49.jpg
Auroraa ei kuitenkaan silloin ruoka voinut vähempää kiinnostaa. Hän mielummin haravoi pihalla lehtiä. Ei taida sillä planeetalla miltä hän tulee, olla laisinkaan vuodenaikoja.

50.jpg
Jeff oli edennyt urallaan jo kirurgiksi. Enempää hän ei jaksanut. Hän päätti jäädä eläkkeelle, ja saakin nykyään 305 simoleonia päivässä.

51.jpg
Myöskin Andy soitti töihinsä. Ei tosin jäädäkseen eläkkeelle vaan erotakseen.

52.jpg
Koirat olivat taas kopissa puuhailemassa. Tällä kertaa kuului se sanoinkuvaamattoman ihana ääni. Aurorakin on jossain vaiheessa päässyt taas kylään.

53.jpg
Ja niin romanttisissa merkeissä vihdoin vaihdettiin ensisuudelma. Aurora muuttikin samantien taloon tuoden mukanaan n. 5000 simoleonia.

54.jpg
Niin kuolla kupsahti Jouko. En edes ehtinyt reagoida, oliko se kauankin kuolleena. Mutta surullinen tapaus jokatapauksessa. Tämä osa onkin omistettu Joukon muistolle. Mitä suloisin mamsteri. Rest in peace, Jouko.

55.jpg
Tässä muuten Auroran uusi look.

56.jpg
Andy ja Aurora ehtivätkin kuherrella vielä paaaljon illan mittaa. Suskin tirkistellessä koko ajan taustalla, tietenkin.

Kommenttia saa laittaa. ;>