Näin itsenäisyyspäivän kunniaksi kirjoitin sitten uuden osan ;> Olisin laittanut kappaleeksi jonkin suomiaiheisen, mutta en löytänyt kuin lordia ja jotain pelimusiikkia.

Auroran asu on modista Ceatramin tekemä ja Jeffin asun latauspaikasta ei valitettavasti ole tietoa. Joku kyseli muistaakseni myös miten tuota musiikkia saa tuohon. Itse haen omat musiikkini radio.blog.club :ista ja laitan sen koodin tänne. En nyt ala kuvallisia ohjeita väkertämään, kun jokaisella on varmasti sen verran älliä päässä että pystyy ihan itse selvittämään kuinka musiikin saa blogiin. Niin tein itsekin.

1.jpg
Suski oli erittäin innoissaan ensimmäisestä lapsenlapsestaan. Hän päätti opettaa Amandan heti kävelemään.

2.jpg
Mutta lapsukaisen opettamisen välissä oli hän saanut myös puutarhanhoidon kultaisen merkin. Sen kunniaksi hän hankki takapihalle omenapuun.

3.jpg
Myös Jeff-ukki halusi osallistua Amandan kasvatukseen. Pottailu oli kuitenkin Amandan mielestä äärimmäisen tylsää. Hän halusi leikkiä leiluillaan mielummin.

4.jpg
Pottailusta töihin. Andy oli vaihdellut uraansa koko ajan. Hän etsi vieläkin sitä omaa paikkaansa töistä. Nyt hän oli saanut paikan tutkivana journalistina.

5.jpg
Aurora oli kuitenkin onneksi paikkansa löytänyt. Ylennyksiäkin hän sai oikein sopivaan tahtiin.

6.jpg
Koiratkin olivat vihdoin huomanneet Amandan olemassaolon. Etenkin Sandy tuntui olevan huolissaan pikkuneidistä.

7.jpg
Rouva poliisimestari kalassa. Aurora oli vasta aloittelija näissä kalastusjutuissa, mutta sitäkin innokkaampi oppimaan!

8.jpg
Onneksi hänellä on kuitenkin mies, joka rakastaa häntä, vaikkei Aurora osaisikaan kalastaa. Siinä rakastamisen sivussa pari suunnitteli myös toista lasta taloon.

9.jpg
Ja niin alkoi aamupahoinvointi. Taitaa sitten olla tulossa Amandalle pikkusisar.

10.jpg
Koitti Sandyn aika kasvaa vanhukseksi. Eipä koiran ulkomuoto pahemmin muuttunut miksikään. Turkki vain ihan vähän harmaammaksi.

11.jpg
Amanda oli vihdoin löytän isoisänsä tekemän hyörrepyörre lelun. Oli sillä kyllä mukava pyörähdellä kauniissa kevätsäässä.

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg
Rakensin taas uuden talon. ;> Jeff ja Suski nukkuvat sitten Jeffin rakennuspajan viereen rakennetussa aitassa koska sisälle ei mahtunut. Älkää kuitenkaan kotiutuko liiaksi sillä viimeistään seuraavan sukupolven ilmestymiseen mennessä olen rakentanut taas uuden talon.

17.jpg
Uusi talo, uusi vauva. Kyllä se on nyt sitten toinen lapsi tulossa.

18.jpg
Sudet ilmeisesti viihtyivät takapihan hautausmaalla. Ei sillä etteivät omat koirat olisi vähän väliä käyneet siellä tekemässä tarpeensa...

19.jpg
Andy alkoi yhtäkkiä tunteä kovaa tarvetta tutkia maata kiertäviä planeettoja. Eivätkä tietenkään ufolapsetkaan olisi pahitteeksi. :>

21.jpg
Nyt oli sitten Ladykin huomannut Amandan olevan olemassa. Heillä alkoikin olla herkkiä hetkiä yhdessä.

22.jpg
Tämä raskaus ei ollut Auroralle yhtään niin helppo kuin aikaisempi oli. Tarpeet laskivat aivan älyttömän lujaa eikä aina ehtinyt edes omaan sänkyyn nukkumaan. Painajaisiakin hän alkoi nähdä oudosta afropäisestä herrasta.

23.jpg
Vieraat koirat tapasivat yleensä Williamssien pihalla. Valitettavasti siitä usein syntyi koviakin tappeluita. Onneksi Sandy ja Lady osasivat pysyä niistä kaukana.

24.jpg
Ja rahat olivat taas vaihteen vuoksi vähissä. Niinpä Remukka joutui viemään palkakseen koirien puruluun. Onneksi tyytyi niin vähään.

25.jpg
Kävipä sitten niinkin surullisesti että kesken aamuisen ulkoilun Aurora tuupertui maahan.

26.jpg
Koiratkin saapuivat katsomaan tätä surullista tapahtumaa. Siinä meni sitten myös tuleva vauva.

28.jpg
Kaikki tietenkin surivat Auroran poismenoa, mutta päätyivät siihen tulokseen että elämä jatkuu. Varsinkin kun juuri silloin koitti Amandan aika kasvaa lapseksi.

29.jpg
Onneksi tyttönen peri äitinsä silmät. Aivan samanmuotoiset. Luultavati perijä, ellei Andu yhtäkkiä löydä toista naista.

30.jpg
Kaiken tapahtuneen ajan Andy oli ollut töissä. Kotiin tultuaan hän tajusi mitä oli tapahtunut ja tunteet purkautuivat.

31.jpg
Aiheesta toiseen. Amanda halusi ehdottomasti aina tiellä olevat pallohiukset hiivattiin ja leikkasi hiuksensa takaisin ihan lyhyiksi. Hän sai myös nätin mekon päällensä.

32.jpg

33.jpg
Myös hänen huoneensa uudistettiin. Sininen on kyllä kiva väri. :>