Ihan näin pari sanaa aluksi. Omistan kaikki lisäosat, mutta lemmikkielämää ja vuodenajat eivät ole asennettuina, sillä niissä on jotain häikkää. Joten tässä legacyssä ei varmaan tulla laisinkaan näkemään talvea. Toisekseen, pelissäni ei ole lainkaan sensurointia, joten jos jossain kuvassa vilahtaa jokin kriittinen kohta, niin älkää säikähtäkö. Koitan tietenkin välttää semmoisia tai ainakin vähintään peittää sitä jollain. Siinä se. Hyviä lukuhetkiä! Ja linkittää muuten saa. Minäkin linkitän mielelläni takaisin.
Ainiin vielä: Puherooleja ette myöskään tässä tarinassa kovin paljoa tule näkemään, sillä en ole kovin hyvä niitä kirjoittamaan saati keksimään.

1.jpg
Tässä on Drew. Williamssien suvun aloittajasim. Drew on köyhästä suvusta, ja heti aikuisen miehen mittoihin kasvettuaan päätti lähteä menneisyyttään pakoon ja osti ison, tyhjän tontin jolle päätti vielä joskus rakentaa suuren kartanon. Lapsiakin hän haluaisi vaikka nyt päätavoitteena onkin tienata mahdollisimman paljon mammonaa. Drew on siis mammonatavoitteinen mies jonka elämäntoive on tienata 100 000 simoleonia. Drew pitää vaaleahiuksisista, meikkaavista naisista ja inhoaa löyhkää. Luonteeltaan hän on siisti, mukava ja hieman leikkisä.

2.jpg
Vaikka Drew wi ostanutkaan kaikista isointa tonttia, jäi hänelle silti käteen rahaa vain 4800 simoleonia. Haiskahtaa hieman huijaukselta, sanokaa minun sanoneen.
No, sai sillä määrällä rahaa edes hieman seinää ympärilleen ja kaiken tarvittavan. On tämä nyt kotoisampi kuin entinen kotini. Drew ajatteli "talonsa" nähdessään.

3.jpg
Heti kierrettyään tonttiä vähän aikaa ympäri ja kotiuduttaan, päätti hän ruveta maalaamaan. Maalaamalla voi tienata ylimääräistä rahaa, saa taitopisteitä ja se on hauskaa! Monipuolista hupia siis.

4.jpg
Pian tontille tallusteli ensimmäinen vieras. Posteljooni ah-niin-ihanan keltaisessa takissaan. Missä posteljooni, siellä päivän lehti. Johan sitä tässä odoteltiin.

5.jpg
Drew ottikin lehden heti kauniiseen käteensä ja päätti etsiä itselleen vakituisen työn maalaamisen tilalle. Lehdestä löytyi heti sopiva paikka lääkintäuralla. Se oli kuin Drewille tehty!

6.jpg
Työt alkaisivat vasta seuraavana päivänä, joten Drew päätti tutusta paikalliseen väestöön ja kutsui treffipalvelun eukon luokseen. Sokkotreffiseuralainen voi joskus olla jopa hyvännäköinen.

8.jpg
Ei ilmeisesti kuitenkaan tässä tapauksessa. Tämän naisen jälkeen Drew lähetti seuralaisensä ja deittieukon nopeasti pois tontiltaan.

10.jpg
Pian tontille alkoi valua naapureita tervehtimään uutta asukkia. Ei naisia, eikä edes hyvännäköisiä miehiä. Ja treffieukkokaan ei suostunut näköjään lähtemään.

11.jpg
Illan tullessa päätti Drew lähteä Stadiin tsiikaamaan sen paikan tytöt.

12.jpg
Oli kyllä hiljainen ilta. DJ soitteli kappaleitaan tyhjälle salille ja Drew imi ilmeisesti baarin kuiviin.

13.jpg
Ja lopulta kun paikalle saapui pari ihmistä ja päästiin vähän jammailemaan, ei ollut edes hyvännäköisiä. Tai no Marianne Hamara nyt on ihan ok, mutta kyllä Drewille nätimpikin löydetään.

14.jpg
Siinä se on! Kaunis nainen joka sai Drewin sydämmen pomppaamaan kurkkuun. Tässähän olisi vaikka vaimomatskua. Hän sai tytön puhelinnumeron ja lähti paikalta kovasti hymyillen.

15.jpg
Ja juuri kun oltiin astumassa ulos, sattui tämä neitonen Drewin eteen hampaitaan esitellen. Mies hieman säikähti ja nopensi askeleitaan, kunnes oli turvallisesti taksissa.

16.jpg
Seuraavana päivänä Drewin saavuttua töistä, ja tuoden ruman kaverin mukanaan, päätti hän soittaa viime iltana tapaamalleen tytölle.

17.jpg
Jotain yllättävää kuitenkin sattui ja tontin ohi käveli toinen suht kaunis nainen. Tätä Drew säikähti melkein enemmän kuin vampyyriä. Onko maailmassa siis enemmänkin kuin yksi kaunis nainen? hän ajatteli.

18.jpg
Ja taas illan laskeutuessa tontin Soppakuja 1:en (tontin nimi jolla miehemme asuu) ylle, soitti Drewille joku nainen ja pyysi tätä stadiin. No tottakai naisten kutsuihin täytyy vastata, ja näin hän siis lähti taas Stadiin.

19.jpg
Tässäpä taas yksi kaunis nainen. Hän oli samassa vapaa-ajan ryhmässä johon Drew oli kutsuttu.

20.jpg
Ja tässä nainen joka soitti Drewille.

21.jpg
Mutta baarin sisältä löytyi jotain vielä mahtavampaa! Erittäin kaunis tarjoilija, jolle Drew meni heti vähän flirttailemaan. Ja kun naisen puhelinnumero oli saatu, voitiin vapaa-ajan ryhmä jättää ja palata kotiin.

22.jpg
Heti seuraavana aamuna Drew päätti vaihtaa mieltymyksiään mielenmuokkauspallolla. Vaaleat hiukset vaihdettiin ruskeisiin jotta Manele olisi vieläkin miellyttävämmän näköinen. Manele on siis viime iltana tavatun naisen nimi. Kokonimeltään Manele Kovala. Pian Manele Williams. ;>

23.jpg
Ja eihän Drew voinut pitää näppejään erossa Manelesta yhtään pidempää, vaan kutsui tämän kylään.

24.jpg
Ja Manelehan saapui. Tosin hän lysähti samantien sohvalla tv:tä tuijottamaan.

25.jpg
Eihän se semmoinen käy. Drewillä oli nähkääs suuria suunnitelmia illan ajaksi.

26.jpg
Ja vauhtiin päästyään kysäisi Drew Manelea vaatimattomille treffeille. Toki neito suostui. Kuka nyt antaisi pakit noin hurmaavalle miehelle.

27.jpg
Ja kun ilta viileni, tunteet lämpenivät. Treffit loppuivat pian kuitenkin hauskan kohdilla, sillä Manelen tarpeitten laskettua liian alas.

28.jpg
Seuraavana aamuna ei Drewin mielessä muuta pyörinytkään kuin edellinen ilta Manelen kanssa. Kyllä tämän naisen kanssa voisin sukua jatkaa. Eikä hänen tuoma rahansakaan pahitteeksi olisi. Hän mietti.

29.jpg
Töidensä jälkeen hän päättikin kutsua tulevan vaimonsa taas kylään. Näytti neitokin nauttia saamastaan huomiosta.

30.jpg
Lopulta pari oli niin ihastuksissa toisiinsa, että päätettiin Manelen muutosta Drewin luo. Hän toi mukanaan 17 000 simoleonia ja roppakaupalla taitopisteitä.

31.jpg

32.jpg
Manelen tuomilla rahoilla rakennettiin Drewin säälittävän mökin tilalle uljas talo. Drew rakensi, ja Manele sisusti.

33.jpg
Ja ihankuin talon muodomuutoksessa ei olisi ollut tarpeeksi, sai myös Manele kokea saksien kylmän kosketuksen hiuksissaan.
Ruskeat silmät pääsivät vihdoin ansaitsemaansa asemaan.

Että semmoinen aloitusjakso. Tämän nopeammin ei tarina varmaan koskaan etene, koska minulla on kauhea pakkomielle ottaa joka välissä kuvia. No mutta kommenttia saa silti laittaa.