Ja nyt sain sitten vihdoin aikaiseksi kirjoittaa uuden osan reilu viikon tauon jälkeen. Viime osassa kyselitte muistaakseni Jeffin asua jonka latauspaikasta ei valitettavasti ole tietoa, Auroran hiuksia jotka on peggyn donat, Jääkaappia joka on exnemsimssin dona ja kaihtimia jotka on muistaakseni 11dotsista. :>

1.jpg

2.jpg

3.jpg
Andy päätti yllättää Auroran kosimalla tätä herkullisen jälkiruoan avustamana. Neito oli aivan myyty ja suostui tietenkin kosintaan.

4.jpg
Samoihin aikoihin olohuoneessa syttyi tulipalo. Koirat näyttävät jotenkin erittäin syyllisiltä. No onneksi Jeff sai palon kuitenkin ajoissa sammumaan.

5.jpg
Tulipalosta huolimatta vasta kihlautunut pari päätti viihdyttää toisiaan omassa huoneessaan.

6.jpg
Jeff oli alkanut saada ihailija postia laskujen välissä. No ei kirje oikeasti ollut Jeffille vaan Andylle Auroralta. Jeff vain törkeästi pölli sen itselleen.

7.jpg
Mainitsinkohan viime osassa että Aurora on Politiikkauran huipulla? No niin hän on. Ja kyyti on sen mukainen.

8.jpg
Pihalle Jeff kaivoi ihan oman pienen lammen. Sieltä hän sitten onki ruoat pöytään.

9.jpg
Andy oli lopen kyllästynyt kököttämään kotona kaiket päivät. Onneksi hän löysi töitä taideuralta hääkuvaajana.

10.jpg
Suski halusi hieman arvostusta upealle puutarhalleen ja kutsui puutarhakerhon kylään. Hän pääsikin kerhon jäseneksi juuri ja juuri.

11.jpg
Pian sai Aurora huomata jälkikasvun ilmoittelevan itsestään. Pian syntyisi viides sukupolvi ja ollaan puolessa välissä !

12.jpg
Suski huomasi myös muutoksia itsessään. Hän alkoi jo olla vanha. Hän pelkäsi että Jeff ei enää rakastaisi häntä kun nyt hänellä oli jo ryppyjä. Niinpä Suski aloitti kovan hurmaamisharjoittelun.

13.jpg
Pian vietettiin häitä. Ketään ylimääräisiä vieraita ei kutsuttu. Vain Jeff ja Suski saivat todistaa tätä ihmeellistä neljännen sukupolven häätapahtumaa.

14.jpg
Suski ikuisti tapahtuman Jeffin urapalkinnolla.

15.jpg
Kuvat päsivätki Andyn ja Auroran makuuhuoneen seinälle. Arvoisilleen paikoille.

16.jpg
Halusipa Aurorakin päästä töihin. Hän sai töitä poliisiuralta niinkuin halusikin. Auroran elämäntoiveena on näet päästä terästitaaninaiseksi.

17.jpg
Ja näin syntyi taloon taas koiranpentuja. Muistaakseni kolme pentua. Yksi uros kaksi naarasta. Nimiä en valitettavasti muista, mutta kaikki lähtivät eläinadoptioon samantien.

18.jpg
Jes! Sain vihdoin raskausvaatehackin "toimimaan". Raskauden aikana on kyllä arkivaatteet ja kaikki toimii muuten ihan normaalisti, mutta aina kun menen johonkin perheeseen on kaikki lopettaneet hommansa ja tarpeet ovt samallalailla kun jos olisin juuri muuttanut tontille. Harmi sinänsä, mutta ei voi mitään. Auroran maha kuitenkin pyörähti nyt toisenkin kerran.

19.jpg
Suskille oli kertynyt hieman vararenkaita mahan ympärille. Hän halusi ne kovasti pois. Niinpä joka aamuinen aamulenkki tehtiin juoksumatolla.

20.jpg
Aurora halusi raskaudesta huolimatta käydä töissä normaaliin tapaan. Niinpä hänelle hommattiin upouusi auto jolla hän sitten kaarsi aina töihin.

21.jpg

22.jpg
Jeff rakensi itselleen pienen rakennuspajan. Hän halusi tehdä itse leluja tulevalle/tuleville lapsenlapsilleen. Nykyajan hömpötykset kun ovat niin epäluotettavia, vaikka Maxisin tavaroihin ei tietääkseni kukaan lapsi koskaan olekaan tukehtunut.

23.jpg
Eräänä kauniina talvipäivänä kaikki työssäkäyvät ihmiset toivat ylennyksen. Jeff ylentyi taideväärentäjäksi, Suski sai myös ylennyksen jota en muista ja Aurora yleni passipoliisiksi. Onnea !

24.jpg
Vihdoin tuli ensimmäiset kunnon lumikinokset. Suski oli erittäin innoissaan tästä ja rupesikin rakentamaan ihka omaa lumiukkoarmeijaa.

25.jpg
Hänen seuraansa saapui myös vähänväliä pingviini ja/tai joku naapuruston koirista.

26.jpg
Vihdoin päätti viides sukupolvi ilmaantua maailmaan. Andy oli onneksi vaimonsa tukena.

27.jpg
VIHREÄsilmäinen ja VAALEAhiuksinen tyttövauva tuli! Ensimmäinen lapsi suvussa jolla ei ole ruskeita hiuksia ja ruskeita silmiä. Ehdoton perijä ellei parempaa tule. Onhan ne ruskeatkin ihan kivat, mutta kyllä niihin kyllästyy viidenteen sukupolveen mennessä. Tyttö sai nimekseen Amanda. Nyt on Andy, Aurora ja Amanda.

28.jpg
Ja kuin tilauksesta Jeff alkoi kehittyä lelunrakennuspuuhassaan. Koko ajan tulee tyylikäämpiä leluja.

29.jpg
myös Andy otti isän hommat erittäin vastuullisesti. Hän toivoi vain että rakas lapsi ei perisi hänen nenäänsä.

30.jpg
Ja tähän asti on Suskin lumiukkoarmeija päässyt. Kuusi lumiukkoa kuuluu siihen.

31.jpg
Suski ei ollut ainoa joka piti lumesta. Myös koirat tykkäsivät juoksennella ulkona hullun lailla. Ei semmoista kesällä ollut.

32.jpg
Talvi ei kuitenkaan kauaa kestänyt ja lumi alkoi sulaa maasta. Niinpä lumiukot täytyi tuhota. Kevät ne olisi kuitenkin sulattanut, mutta tuhoaminen on niiin paljon hauskempaa.

33.jpg

34.jpg
Ja niin tuli Andystä taas pikkupoika kun löysi isänsä tekemän piipaa-auton.

36.jpg
Niin päästiin viettämään Amandan synttäreitä. Juhlan hengessä mukana isä ja äitikin.

37.jpg
Nätti tyttönen tuli. Ja peri vaaleat hiukset vaikka näyttävätkin erehdyttävästi punaisilta. Peggyltä taitaa puuttua värisilmä.

38.jpg
Ja vielä muutoksen jälkeen.