140.jpg
Tanssimisesta oli tullut Williamsseilla erittäin yleinen harrastus. Varsinkin Ruut ja Rachel tanssahtelivat aina kun mahdollista.

141.jpg
Heillä oli jopa aivan omat koreografiat.

142.jpg
Aikuisten täytyi käydä tanssimisen välissä töissäkin, ja hyvinhän siellä tuntui menevän. Edelleen tipahteli ylennyksiä molemmille ja rahaa tuli taloon.

143.jpg

144.jpg
Pian oli tanssiin liittynyt myös Ruby ja hänen "poikaystävänsä" Usko.

145.jpg
Tanssiminen näköjään auttoi saamaan paremman todistuksen, sillä heti seuraavana päivänä molemmat tytöt saivat kympin todistuksen.

146.jpg
Valitettavasti tanssiminen ei tuo rahaa taloon, ellei sitten räppää kadulla, joten pian loppui ruoka eikä rahaa ollut neljääkymppiä enempää.

147.jpg
Neljälläkympillä sai juuri ja juuri yhden pitsan, joka onneksi vei pahimman nälän koko perheeltä. Seuraavana päivänä molemmat vanhemmat menivät töihin, ja niillä palkkarahoilla ostettiin jääkaappi täyteen.

148.jpg
Ruby oli lopen kyllästynyt tanssimiseen ja ikuiseen nälkään, joten hän päätti lähteä veljensä perään yliopistoon. Stipendejä tipahteli kouluarvosanasta, ruoanlaitosta ja logiikasta.

150.jpg
Murtovaras! Talossa ei ollut edes varashälytintä. Onneksi Rachel juoksi pikapikaa soittamaan poliisin paikalle.

151.jpg
Onneksi murtovaras oli päättänyt varastaa vain arvottoman mielenmuokkauspallon. Ja tietenkin juuri sillä hetkellä kun poliisi juoksi paikalle.

152.jpg
Pihalla käytiin kova tappelu jota Rachel juoksi katsomaan.

153.jpg
Varas voitti poliisin ja pääsi karkuun. Erittäin harmillista. Palkkiolle olisi nimittäin ollut käyttöä.

154.jpg
Edellisyön tapahtumista huolimatta elämä jatkui normaalisti ja seuraavana päivänä oli Ruutin ja Rachelin aika kasvaa teineiksi.

155.jpg
Oikein nättejä heistä tulikin. Ja niin samannäköisiäkin. :D

156.jpg
Enää he eivät halunneet näyttää samanlaisilta. He halusivat ehdottomasti erottua toisistaan. Tässä Rachel pienen tyylimuutoksen jälkeen. Hän sai tavoitteekseen tietotavoitteen. Elämäntoiveena päästä tiedeuran huipulle hulluksi tiedemieheksi.

157.jpg
Ruut onkin ainut joka peri äitinsä nenän. Hän sait tavoitteekseen mammonan, niinkuin isällään ja Rubyllä. Elämäntoiveena hänellä on myös sama kuin Rubyllä, päästä urheilu-uran huipulle eläväksi legendaksi.

Rachel ja Ruut lähtivät molemmat samantien yliopistoon. Stipendejä tipahteli mm. kouluarvosanoista ja logiikoista.

YLIOPISTOLTA:
158.jpg
Tälläinen talo saatiin stipendirahoilla vuokrattua ja uudistettua.

159.jpg
Tässä nyt hieman aikuistuneen näköiset Williamssien toisen sukupolven edustajat. Vasemmalta oikealle: Nautintotavoitteinen Randy, elämäntoiveena viettää 50 unelmatreffit, tietotavoitteinen Rachel, elämäntoiveena päästä tiedeuran huipulle, mammonatavoitteinen Ruby, elämäntoiveena päästä urheilu-uran huipulle ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä mammonatavoitteinen Ruut, elämäntoiveena päästä urheilu-uran huipulle.

160.jpg

161.jpg

162.jpg

163.jpg

164.jpg

165.jpg
Kuvia heidän vuokrakämpästään.

167.jpg
Kuten arvata saattaa, kaikki eivät kestä opiskelijaelämän paineita. Ruby oli ensimmäinen joka päätti samantien jättää kampuksen ja lähteä takaisin kotinaapurustoon.

168.jpg
Heti Rubyn perään lähti Randy. Kumpikaan näistä ei nyt sitten ole perijä.

169.jpg
Ja pian lähti myös Rachel. Sovittiin että Ruut jäisi kampukselle odottamaan seuraavaa sukupolvea. Joten täten ilmoitan että Rachel on Williamssien perijä, ja hän palaa Drewin ja Melinan luokse jatkamaan sukua.

Ja tämäkin osa jäi vähän lyhyeksi, mutta vain sen takia että haluan aloittaa seuraavan osan tietystä kohdasta. :) Ja kommentointi on erittäin sallittua.