Nyt sain sitten vihdoinkin asennettua lemmikkielämää ja vuodenajat -lisäosat. Sitä ennen peli-into oli hetkellisesti kadonnut, mutta onneksi ei kauaa. Nyt sitten reilun viikon tauon jälkeen sain osan kirjoitettua.

Marcin hiuksia joku taisi kysellä. Ne ovat Raonsimssistä maksulliset hiukset. Mutta pmbd:stä löytää ilmaiseksi!

524.jpg
Suskin maha pyörähti nyt toistamiseen. Hän oli erittäin iloinen, sillä tämän raskauden jälkeen hän tuskin enää joutuisi odottamaan yhtään lasta. Se on nimittäin yhtä tuskaa, kun nukahtelee joka paikkaan ja on koko ajan kuolemaisillaan nälkään.

525.jpg
Ja vielä raskauden lisäksi Suski joutui hoitamaan Nick-taaperoakin. Ei ollut helppoa elämä, ei.

527.jpg
Helpottaakseen oloaan, hän päätti vähän stailata itseään. Ei hän yhtään rumentunut. Päinvastoin.

528.jpg
Onneksi edes joillakin meni hyvin. Marc toi vihdoin koulusta kumpin todistuksen vanhemmilleen esiteltäväksi.

529.jpg
Ja sitten lopultakin käynnistyi viimeinen Suskin synnytys. Tai siis, toivottavasti viimeinen. Nick ei vain ihan ymmärrä mitä tapahtuu.

530.jpg
Mahasta plupsahti iloisesti hymyilevä poikavauva. Tyttöä toivoin, mutta käy se näinkin. Tämä poika sai nimekseen Andy. Hän on aivan samannäköinen kuin Marc'kin. Ruskeat silmät ja ruskeat hiukset.

531.jpg
Marc ei vielä ollut älynnyt saaneensa toisen pikkuveljen, vaan alkoi vasta hahmottaa Nickin olemassaoloa. Hetkellisesti olivat nuo hassut korvaavat silmät (näkyvät Nickillä), mutta vaihdoin samantien takaisin entisiin.

532.jpg
Pian koittikin Nickin aika kasvaa Marcin mittoihin. Valitettavasti hänestä ei ole tähän yhtään kunnon kasvokuvaa, mutta alempana näette sitten. :'D

533.jpg
Tässä kohtaa siis sain vuodenajat ja lemmikkielämää asennettua ja sen kunniaksi Suski sai kukkapuutarhansa tilalle ihka oikeita tomaatteja kasvatettavakseen. Hän oli erittäin otettu tästä huomiosta.

534.jpg
Marc ei ollut yhtään kiinnostunut äitinsä kukkasista tai tomaateista, tai mitä ne nyt ikinä ovatkaan, vaan leikki mielummin sormenjälki-jäljittimellä. Näin hän sai Nickin kiinni, jos hän oli käynyt salaa napsimassa Marcin karkkeja.

535.jpg
Taas Suskin maha pompahti. Tällä kertaa ei onneksi raskauden aiheuttamana, vaan väliaikaisena lihavuutena. Niin ne raskauskilot tulevat, jos asialle ei tee mitään.

536.jpg
Lihava tai ei, piti lapsia lahjoa olemaan kiltisti. Se onnistui parhaiten hankkimalla Jouko nimisen mamsterin taloon.

537.jpg

538.jpg
Oli kirpeä alkukevätaamu, mutta se ei estänyt Suskia menemästä aamu-uinnille. Hän halusi ehdottomasti olla taas oma, hieman laihempi, itsensä. Ei langanlaiha, mutta laihempi. Hän ei pitänyt nykyisestä, hieman leveämmästä takamuksestaan.

539.jpg
Ja pian hän saikin hieman lihaksia läskin tilalle. Niin helppoa se on simeillä, voi kun olisi meilläkin.

540.jpg
Tässä vaiheessa muutin perheen, vastoin legacyn sääntöjä, uudelle, pienemmälle tontille. Entinen iso alkoi olla niin hidas, että katsoin tämän parhaaksi. Ihan tarinan ja pelinautinnon vuoksi. Vähensin kyllä rahoista isoimman tontin hinnan.

541.jpg
Yälkertaa. Lastenhuoneet ovat ainoat täysin valmiit huoneet, joten niista alempana kuvia.

542.jpg
Alakertaa. Vaihdoin olohuoneen värit kylläkin beesseiksi heti kuvanoton jälkeen, kun tuollaisena se näytti jotenkin liian tummalta.

543.jpg
Tässä vihertävässä huoneessa siis asuvat Nick ja Marc. Marc nukkuu alasängyssä ja Nick ylä.

544.jpg
Andy sai ihan oman huoneen. Se tosin on hitusen pienempi kuin Marcilla ja Nickillä. Laitan muistakin huoneista sitä mukaa kuvia kun ne valmistuvat.

545.jpg
Jeff päätti ystävällisesti tarjoilla koko perheelle vähän ruokaa uuden talon kunniaksi, mutta onnistui vain sytyttämään tulipalon. Tästäkin, kuten kaikista aikaisemmistakin, selvittiin soittamalla palokunta hätiin.

546.jpg
Nick oli alkanut harrastaa maalaamista. Hän oli aika hyvä jo siinä. Ensimmäiseen maalaukseensä hän päätti ikuistaa äitinsä hoitamassa uuden puutarhan tomaatteja.

547.jpg
Tomaatinhoidosta syntymäpäiviin. Juhlittiin Andyn syntymäpäiviä. Hänestä kasvoi erittäin suloine poika.
Luonnepisteitä hänellä on seuraavanlaisesti:
Sottapytty/siisti 7
Ujo/menevä 9
Laiska/toimelias 1
Vakava/leikkisä 8
Marisija/kiltti 6

548.jpg
Äiti alkoi hei opettaa Andylle pottailua ja kävelemistä. Hitaastihan se sujui, kun ei ollut isukki tekemässä mahtimaitoa.

549.jpg
Päästäkseen välillä arjesta eroon, päätti Suski lähteä pienelle shoppailureissulle. Matkalla mukaan tarttui vaatteita ja ruokaa, ja lopuksi hän päätyi pieneen lemmikkiputiikkiin.

550.jpg
Yllätykseksi lapsilleen, hän päätti ostaa säästörahoilla koiran. Narttukoiran, joka sai nimekseen Sandy. Sandy on sekaroituinen siisti ja nokkela koira.

551.jpg
Taksia odotellessa Suski halusi vielä vähän keinahdella keinussa. Hän ei ollutkaan tehnyt sitä sitten lapsuusaikojen.

552.jpg
Kotona hiustyyliään vaihtanut Andy ei meinannut edes huomata uutta koiraa, vaan oli paljon kiinnostuneempi hevosista.

553.jpg
Eipä tainnut Sandyn osto vaikuttaa myöskään poikien koulunumeroihin. Tosin tämä olikin Nickin ensimmäinen koulupäivä vasta, joten siihen nähden seiska on aika hyvä numero.

554.jpg
Sandy sen sijaan nautti olostaan uudessa kodissa. Se nukkui sängyillä ja mutusteli ruokaa kaiket päivät. Kukaan ei sitä viitsinyt toruakaan, vaikka se kaiveli pihan täyteen kuoppia.

555.jpg
Nyt olivat myös naispuoliset kummitukset, Rachel ja Melina alkaneet vilistiää talossa ja säikytellä ihmisiä, sekä käynistää televisiota. Suski laski alleen joka kerta kun näki kummituksen. Se oli hänen heikko kohtansa.

556.jpg
Andy oli löytänyt uuden vaaleanpunaisen nukketalon asukkaat, ja söi niiltä jalat alta. Andy on kyllä oikeasti erittäin mukava lapsi.

557.jpg
Nickistä oli tullut yökyöpeli. Hän valvoi yleensä pitkälle yli puolenyön ja aamulla oli sitten vaikea herätä kouluun. Mutta onneksi pyjama sentään sopii huoneen väritykseen.

558.jpg
Kaikkien pitäisi tässä vaiheessa jo tietää, että Williamssit eivät pärjää viikkoa pidempään ilman kotiapulaista. Niinpä sellainen piti hankkia tällekkin tontille. Tällä kertaa onneksi tuli Remukka eikä siivooja-Katri

559.jpg
Ja taas oli synttäreiden aika. Tällä kertaa oli Marcin vuoro kasvaa teiniksi.

560.jpg
Tämännäköinen komea miehenalku hänestä tuli. Tavoitteeksi hän sai tiedon ja elämäntoiveeksi päästä rikollisuusuran huipulle rikollisneroksi. Mieltymyksiksi valitsin hänelle vaaleat hiukset ja meikin, joten saatte ihan päätellä ketä olen suunnitellut Marcin tulevaksi puolisoksi.

561.jpg
Marc oli lukenut Brother-lehdestä että nykynaiset pitivät söpöistä fruittaripojista. Sellainen hän haluaisi itsekin olla.

562.jpg
Valitettavasti sitä ei kestänyt kovin kauaa, sillä hän ei viihtynyt isoissa huppareissa tai hiuksissa jotak nuolevat päätä. Niinpä hän palasi takaisin normaalimpaan styleen.

563.jpg
Kaiken fruittarihölinän keskellä joku oli ovelasti hankkinut Sandylle töitä viihdeuralta, jotta se kuoppien kaivaminen loppuisi.

564.jpg
Sandy olikin erittäin ylpeä itsestään saadessaan tienata itse rahat ruokaansa.

565.jpg
Kevään edetessä olivat Suskin tomaatit alkaneet kasva. Valitettavasti sitä mukaa myös tuholaiset alkovat viihtyä niissä.

566.jpg
Vihdoin myös Nick toi kympin todistuksen kotiin. Valitettavasti kukaan ei jaksanut kiireiltään innostua.

567.jpg
Taas synttärit. Andyn aika kasvaa lapseksi. Varmaan ensimmäiset synttärit pitkään aikaan, joita koko perhe ja pari vierasta seuraavat. Tai yksi vieras, mutta.

568.jpg
Ja nöin komea nuorimies sieltä tuli. Kyllä tulee taas perijätaistelu. Tällä kertaa tekin muuten saatte sananne sanottavaksenne, ja lupaan jopa kuunnella. :>

569.jpg
Andy sai pitää saman huoneen, mutta se vain järjestettiin uudestaan. Erittäin suloinen sinertävä huone.

570.jpg
Sandy oli ylentynyt jo stuntnäyttelijäksi, mutta kaikki halusivat että siitä tulisi oikein tähti. Niinpä Suski päätti opettaa hauvan kierimään.

571.jpg

572.jpg
Andyn ensimmäinen koulupäivä ja todistukseen tuli seiska. Oikein hyvä, vaikkei Andy kovi iloiselta jostain syystä näytäkkään.

573.jpg
Heti kun saatiin läksyt tehtyä, siirtyi hän puttailemaan takapihalle. Hän piti kovasti golfaamisesta.