1.jpg
Andy oli taas ehtinyt vaihtaa työpaikkaa. Tällä kertaa hän sai paikan viihdeuralta mainosheppuna. Tai jonakin... Asu on kuitenkin erittäin hemaiseva.

2.jpg
Kesä tuli, lumet suli, puro sano puli puli. Niinpä Jeff päätti siirtyä lelunrakennuksesta takaisin kalojen ääreen. Sitä hommaa hän rakasti, vaikka vieläkin halusi kovasti lelunrakennuksen kultaisen merkin.

4.jpg
Kesälomaa ei similapsilla (onneksi) ole joten puolialastoman isän täytyi uhrata aikaansa opettaakseen Amandalle läksyjen tekoa.

5.jpg
Jotkut halusivat Auroran takaisin, joten siinä on! Tuon elävämpänä häntä tuskin näette. Kummitus-Aurora saapuikin usein öisin hurraamaan omille hääkuvilleen.

6.jpg
Turhankin elävä, täytyy sanoa. Välillä kyllä ärsyttää nuo kummitukset, kun simit ei saa hetken rauhaa.

7.jpg
Ja rauhanrikkojien takia Jeffkin onnsitui sytyttämään tulipalon keittiöön. Onneksi talossa on nykyään niin loistavasti toimivat turvallisuustsydeemit, ettei tarvitse mitään tehdä.

8.jpg
Kaikkien aikojen ensimmäiset omenat. Niistä tuli täydellisiä. Se onkin täysin Suskin ansiota, sillä hän kävi lähes päivittäin juttelemassa puulle. Samalla saatiin myös paljon muuta satoa, mm. kurkkua ja salkopapuja.

9.jpg
Lady ei ollut vielä saanut yhtään ylennystä, mikä on erittäin kurjaa. Kenelläkään ei oikein meinannut olla aikaa eikä taitoa opettaa koirille minkäänmoisia erikoistaitoja. Niinpä paikalle kutsuttiin eläintenkouluttaja. Lady oppikin tarvittavat taidot ja sai vähän myöhemmin ylennyksen.

10.jpg
Amanda halusi ehdottomasti yksityiskouluun. Onneksi rehtorille kelpasi Suskin tekemä hiillostettu monni sekä talo oli hänen mielestään upea. Amanda pääsi yksityiskouluun, eikä ollut edes kympin todistus, vaan 8,5.

11.jpg
Rehtoria viihdyttäessä kukaan ei huomannut että eläintenkouluttaja oli käynyt taloksi. Suski päätti kostaa tämän viemällä kääkältä pari taitopistettä.

12.jpg
Valitettavasti pilkka osuu usein omaan nilkkaan.

13.jpg
Kostoksi tuo kauhea kääkkä päätti mennä ja ottaa mukavat porekylvyt kylpyhuoneessa. Tuhlata nyt kallista saippuaa...

14.jpg
Suski oli seuraavana aamunakin vielä erittäin nyrpeissään kääkän vierailusta ja poreittelusta ammeessa. Ilahduttaakseen mummiaan Amanda kutsui paikalle puutarhakerhon jäsenet ja pyysi puutarhasta arviota. Suski oli käyttänyt paljon aikaa ja vaivaa pitääkseen puutarhansa loistavassa kunnossa.

15.jpg
Puutarhakerholaiset tekivätkin tarkkoja muistiinpanoja kaikestä näkemästään. Onneksi palaute oli kuitenkin myönteistä ja Suskia kehotettiin vain vähän siistimään paikkoja ja lannoittamaan tyhjiäkin maaperiä. Toivomuskaivoa ei kuitenkaan valitettavasti tullut.

16.jpg
Amanda ei kuitenkaan toivomuskaivoa kaivannut. Hänellä oli kaikkea mitä toivoa saattoi. Kesä. kaksi ihanaa lemmikkiä, mummi ja pappa, isä sekä epämääräinen puutarhakerholainen tukenaan. Äiti oli ainut mitä hän usein kaipasi.

17.jpg
Amanda viettikin paljon aikaa mummin ja papan kanssa. Andy kävi päivittäin töissä, mutta vanhukset olivat jo jääneet eläkkeelle (kyllä, Suskikin, kuvaa vain ei ole. Sandykin on eläkkeellä !). Amandalla oli tapana kertoa tarinoita tulevaisuudestaan. "Isona menen käymään Agrabassa ja nain Aladdinin. Sillä on se pullonhenki ja se saa tuoda äitin takaisin ja ison kasan rahaa. Kultakolikoita mielellään"

18.jpg
Remukka ja Suski olivat hyviä ystäviä joten Remukka jäi usein töidensä jälkeen Williamsseille kylään. Remukka on kyllä hauska persoona.

19.jpg
Amandasta ja Ladystä oli tullut pikkuhiljaa erittäin hyviä ystäviä. He viettivät paljon aikaa yhdessä aina kun Amanda ei ollut koulussa. Varo vain Lady ettei kieli tipahda.

20.jpg
Andy oli päässyt hieman lihomaan, ja hän halusi ehdottomasti kaikki liikakilot samantien pois. Se kävikin erittäin helposti.

21.jpg
Illan tullen saapui myös itse kuolema. Koitti Suskin aika lähteä.

22.jpg

23.jpg
Hän oli kuitenkin niin sekaisin tapahtumasta, että repi timanttia hieman eri kohdasta kuin piti. Andy ja Jeff olivat saapuneet saattamaan Suskin lepoon.

24.jpg
Surustaan huolimatta Jeff aavisteli myös omaa kohtaloaan ja päätti saattaa tehtävänsä päätökseen ja hankki vihdoin lelunrakennuksen kultaisen merkin ja sai rakennettua vesisuihkuttimen.

25.jpg
Sanoinko jo että vihaan kummituksia? Äärettömän ärsyttäviä otuksia. Koko ajan säikyttelemässä ja laittamassa telkkaria päälle tai plupsuttelemassa kylpyammeessa kuplia.

26.jpg
Jeff oli vihdoin saanut opiskeltua mekaniikkapisteensä täyteen. Hyvä poika !

27.jpg
Lady oli löytänyt pihalta Jeffin tekemän vesisuihkun. Se vilvoitti koiriakin kivasti kuumalla kesäsäällä.

28.jpg
Pian myös muut perheen jäsenet leikkivät pihalla. Andykin oli matkalla, vaikkei kuvassa näykään.

29.jpg
Sandy on kyllä suloinen tapaus.

30.jpg
Eikä Jeffkään mahansa kanssa huonommaksi jää.